Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Akoestische signing

Akoestische signing is een vorm van visuele marketing die zich richt op het verbeteren van de akoestiek in een ruimte door middel van visuele elementen. Dit kan worden bereikt door het gebruik van speciale materialen en ontwerptechnieken die geluid absorberen en reflecties verminderen.

Akoestische signing kan worden toegepast in verschillende soorten ruimtes, zoals kantoren, restaurants, winkels, scholen en openbare gebouwen. Door het gebruik van akoestische materialen en ontwerpen kan de spraakverstaanbaarheid verbeteren en het geluidsniveau in de ruimte worden verminderd.

Er zijn verschillende akoestische signing oplossingen beschikbaar, zoals akoestische wandpanelen, plafondtegels, scheidingswanden en meubels met geïntegreerde akoestische eigenschappen. Deze kunnen worden gecombineerd met visuele elementen zoals kleuren, patronen, afbeeldingen en logo’s om een esthetisch aantrekkelijke omgeving te creëren die ook functioneel is voor het verminderen van geluid.

Akoestische signing is een belangrijk aspect van interieurdesign en kan helpen bij het creëren van een positieve en productieve omgeving voor werknemers, klanten en bezoekers. Het is een duurzame oplossing die kan helpen bij het verminderen van de hoeveelheid geluidsoverlast en het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van mensen.