Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
belettering akwadukt Langdeel

Akwadukt Langdeel – belettering

In Wergea – net onder Leeuwarden – hebben wij deze week een speciaal project afgerond, één waar veel werk aan vooraf ging. In de voorbereidende fase hebben wij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de volledige N-weg voor een bepaalde tijd afgesloten kon zijn op de dag van plaatsing. Bij dit project waren verschillende partijen betrokken waardoor het plannen wat lastiger bleek dan aanvankelijk gedacht.

Het project betreft het beletteren van een aquaduct. Voor de belettering van het akwadukt Langdeel is gebruik gemaakt van dibond freesletters die bevestigd zijn met speciale kit van Innotec. Deze kit hecht goed op een ondergond als beton. Hierdoor komen de letters de komende jaren niet meer van de ondergrond af.

Het eindresultaat

Midden in de nacht werd de ondergrond professioneel gereinigd, dit is nodig om het materiaal goed te laten hechten. Eenmaal gereinigd kon Jan Dallinga aan de slag. Dankzij de mal weet onze monteur precies waar de tekst geplaatst moet worden en kan het bevestigen middels de speciale kit, beginnen.

Op de foto’s is het proces goed te volgen. Van het plaatsen van de mal tot het monteren van de freesletter teksten. Het project is geslaagd zonder enige oponthoud. Wij zijn blij dat wij deel uit mochten maken van een bijzonder project als de belettering van akwadukt Langdeel. Heeft u ook een plan op tafel liggen dat anders is dan anders, dan kunt u ons berichten. Wij denken graag mee en houden van uitdagingen.