Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Overname Arto Buitenreklame door SIZO GROUP

Capelle aan den IJssel – Mooi nieuws voor Sizo group. Per september 2022 is Arto Buitenreklame onderdeel van de Sizo Signing familie. In goed overleg is de keuze gevallen op Sizo. Zo zijn voormalig eigenaren Anita en Nico Slagter na 30 jaar, er klaar voor om het stokje over te dragen aan een partij die de verantwoordelijkheid kan dragen namens Arto. Het hele team van Sizo group, heet de werknemers en relaties van harte welkom! Het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid is bij Sizo group van hoogste belang en dat is daarom ook de prioriteit bij deze overname.

Wij zijn blij dat de keuze op Sizo is gevallen, we weten zeker dat het portfolio van Arto een rijke aanvulling is voor Sizo. Deze stap geeft ons de kans om te laten zien wat wij kunnen’ – Aldus Sidney Zee, directeur Sizo group.

Met Sizo als één van de grootste spelers binnen de signing branche, vertrouwen wij er op dat deze overname als een mooie toevoeging zal fungeren voor ons portfolio en skillset. Het leveren van indoor en outdoor signing, led producten en company incentives blijft onze sterkte en wordt met de komst van Arto alleen maar sterker.

Meer weten over Sizo of wil je iemand spreken rondom de overname? Bij Sizo hebben we altijd iemand klaar staan om jou te woord te staan. Mail onze collega Mark via mark@sizo.nl of bel ons kantoor via: 010-3130200

Wil je zien wat Sizo kan?