Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Auto belettering

𝗖𝗮𝗿𝘄𝗿𝗮𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴. 🚗

Een persoonsauto, bestelbus vrachtwagen of een anders vervoersmiddel kun je niet binnen een paar tellen van folie voorzien. Hier gaat namelijk heel wat werk aan vooraf én het is niet voor iedereen weggelegd.

Bij SIZO kunnen we een aantal van deze specialisten onze collega’s noemen of vrienden van het bedrijf. Binnen een paar uur kunnen zij je bedrijfsvoertuig van een gave wrap voorzien met een speciale folie.

Hier een aantal voordelen die aan de bestickering van je bedrijfswagen hangen,
🔴 𝗚𝗿𝗼𝗼𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸: Een bedrijfswagen heeft een gemiddeld bereik van 160.000 per maand, wat op jaarbasis twee miljoen is! Benut deze kans door je wagen van bestickering te voorzien.
🔴𝗥𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗹𝗮𝗴𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: Bestickering op je bedrijfswagen gaat jarenlang mee waardoor de investering laag uitvalt. Let wel; er zit een verschil in de kwaliteit van folie.
🔴 𝗗𝗲 𝗲𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻𝗱𝗿𝘂𝗸 𝘁𝗲𝗹𝘁: Een bedrijfswagen dat van bestickering is voorzien dient als het visitekaartje van je bedrijf. Zorg dat deze eerste indruk positief blijft hangen met een geweldig ontwerp!

Heb je nog een bedrijfsvoertuig staan dat wel in een nieuw jasje gestoken mag worden. Zonder dat je de kosten van een spuiterij in acht moet nemen. Dan helpen wij je graag verder!
✅ Bel ons om een afspraak te maken op +31 (0)10 31 30 200
✅ Of neem contact op via info@sizo.nl