Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Autobestickering

Autobestickering is een vorm van reclame waarbij een voertuig wordt voorzien van een belettering, afbeelding of logo om het bedrijf te promoten of een boodschap over te brengen. Het is een effectieve manier om de naamsbekendheid te vergroten en de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten, omdat het voertuig overal waar het rijdt gezien wordt.

Autobestickering kan bestaan uit vinylstickers, magnetische borden, of volledige carwraps, waarbij het hele voertuig is bedekt met een speciale folie die bedrukt is met de gewenste afbeelding of tekst. Het ontwerp van de bestickering kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van het bedrijf, en kan variëren van eenvoudige logo’s tot volledige afbeeldingen en foto’s.

Naast het promoten van een bedrijf of product, kan autobestickering ook worden gebruikt om een boodschap te communiceren, zoals een speciale aanbieding, een evenement of een goed doel. Autobestickering is een relatief goedkope en langdurige vorm van reclame, omdat het meestal enkele jaren meegaat voordat het vervangen of vernieuwd moet worden.