De Perfecte sign partner voor de

Automotive Branche

Auto-motive Branche

In de dynamische en concurrerende wereld van de automobile branche is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële en bestaande klanten.

SIZO kan een waardevolle partner zijn, die een breed scala aan producten en diensten biedt om de zichtbaarheid, branding en klantbeleving van bedrijven in de automotive sector te versterken. Of het nu gaat om autodealers, autoreparatiebedrijven, carwash of tankstation, SIZO heeft de expertise en creativiteit om aan de specifieke behoeften van elke onderneming te voldoen.

SIZO ontwerpt en produceert opvallende gevelreclame met verlichte letters of Ledschermen. Hiermee trekt u de aandacht en creëert u een herkenbare uitstraling voor je bedrijf. De gevel van je bedrijf is de ultieme plaats om te communiceren met je doelgroep. Uiteraard wil je de naam van je onderneming prominent en goed zichtbaar op de gevel hebben. Dat kan opvallend met grote sterk verlichte doosletters of ingetogen met bijvoorbeeld roestvaststalen freesletters. Net wat bij je huisstijl past. Naast de naam van de onderneming leent je gevel zicht ook uitstekend om aan te geven wat je bedrijf precies doet. Welke diensten lever je, welke merken voer je? Communiceer door middel van teksten of logo’s met de openbare ruimte. Ook de ramen van je kantoor, werkplaats of showroom lenen zich prima om door middel van folieprints een visuele boodschap over te brengen.

De ultieme manier van communiceren via je gevel is het aanbrengen van een Ledscherm. Hiermee kun je wisselende boodschappen brengen, aanpast aan de actualiteit. Eventueel bewegend. Krijg je geen vergunning aan de gevel dan is een indoor ledscherm achter het glas vaak een oplossing. We denken graag met je mee.

Duidelijke bewegwijzering binnen en buiten het bedrijfspand helpt bezoekers moeiteloos de weg te vinden en creëert een professionele sfeer.

De ingang van je wasstraat, waar staan de occasions of de laadstations? Het parkeren voor bezoekers, personeel en leveranciers. Logistieke routing, hoe verlaat je het terrein veilig maar ook eenvoudige zaken als waar de toiletten zijn, openingstijden en contactgegevens.

Bezoekers die gemakkelijk en op natuurlijke wijze hun weg vinden in jouw bedrijf zullen dat bezoek als prettig ervaren. Pakketten die bij de juiste afdeling worden afgeleverd ontlasten je receptie of verkoopmedewerkers. Sizo inventariseert en adviseert om de optimale bewegwijzering in je organisatie te realiseren en creëert een product dat qua uitstraling aansluit bij je huisstijl.

Met hoogwaardige voertuigbelettering wordt elk voertuig een rijdend visitekaartje. Dit vergroot de merkbekendheid en bereikt potentiële klanten, wanneer ze onderweg zijn maar ook als ze geparkeerd staan.

Zeker bedrijfswagens als bestelauto’s en vrachtwagens bieden een prachtig platform om de boodschap van je bedrijf of product over te brengen.

Geef aan welke diensten of producten je levert of breng een actiematige boodschap. Of vindt je nieuwe collega’s via een pakkende vacature signing op je voertuig.

Nagenoeg alles mogelijk. Glansfolie combineert met matte materialen. Full colour afbeeldingen en levensgrote foto’s op folie. Maar ook elegante informatie stickers in smaakvolle basiskleuren. De studio van SIZO helpt je graag bij het omzetten van je huisstijl naar een pakkende bestickering van je vervoersmiddel.

Binnen- en buiten signage...
van A tot Z

Meer weten? Neem contact op met het team van SIZO en wellicht zien we elkaar snel in onze showroom.

SIZO kan de visuele aantrekkingskracht van uw showroom vergroten door het creëren van op maat gemaakte displays, posters, banners en wandbekleding die de merkidentiteit versterken.

Interieurdecoratie, zoals het aanbrengen van inspirerende folies op glaspartijen, het gebruik van peesdoeken met hoogwaardige prints en het creëren van visueel aantrekkelijke bouwdelen als liften of kastenwanden, draagt bij aan een uitnodigende en professionele omgeving.

Naast de genoemde diensten biedt SIZO ook een breed scala aan andere signage- en reclamematerialen, zoals lichtbakken, neonletters, XXL led schermen, praktische folies voor warmtewering of privacy, en nog veel meer.

Door samen te werken met SIZO

profiteer je van maatwerkoplossingen die de zichtbaarheid, merkidentiteit en klantbeleving naar een hoger niveau tillen. Met een combinatie van creativiteit, vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgt SIZO ervoor dat elk bedrijf in de automotive sector opvalt tussen de concurrentie en een blijvende indruk achterlaat bij het publiek.

Zeker! Sizo Group is gespecialiseerd in bewegwijzering en visuele reclame. Zowel gevelreclame als binnen reclame. Onze zustermaatschappij L2L Led Scherm verzorgt de levering, montage en service van digitale led schermen. Zowel indoor led schermen als outdoor. Je kunt de volledig visuele aankleding van je wasstraat of tankstation aan ons overlaten.

Voor dit soort toepassingen adviseren wij gebruik te maken van een peesdoek in een aluminium frame. Eenmaal gemonteerd is het bedrukte peesdoek met daarop de haarscherpe afbeelding eenvoudig te plaatsen en door eigen personeel te verwisselen wanneer een nieuw model auto uitkomt. Eventueel kan het doek ook nog van achteren worden verlicht wat een prachtig effect geeft. Bijkomend voordeel is dat peesdoek ook een geluidsabsorberend werking heeft.
Een zichtlocatie is een uitgelezen kans om je bedrijf te profileren. Uiteraard begin je met goedgekozen en hoogwaardig doosletters aan je gevel. Dat is je visitekaartje. De ramen van je showroom kunnen beplakken meet “one way vision” ofwel eenrichting folie. Vanaf de buitenkant kun je dan gewoon de showroom inkijken terwijl je aan de binnenzijde mooie visuals van je merk of product laat zien. De ramen van je kantoor zou je op deze wijze maar dan precies andersom kunnen beplakken. Van binnen kijk je dan gewoon naar buiten terwijl passanten aan de buitenzijde je reclame kunnen zien. Het ultieme communicatiemiddel op een zichtlocatie is natuurlijk een ledscherm! Op een ledscherm kun je je nieuwe modellen voorstellen, acties communiceren en occasions aanbieden. Zet je een ledscherm achter glas dan is een vergunning vaak niet nodig. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Wand beplakken Feyenoord

Voor Feyenoord hebben we de wand op hun locatie Varkenoord voorzien van full color folie.

Ombouwservice

SIZO biedt een unieke ombouw service aan waarbij je bestaande lichtbak of verlichte gevelletters door ons worden voorzien van hoogwaardige led-lichtbronnen.

Roffa Reefs

Wij hebben recent een kleurrijke bestickering verzorgd voor Roffa Reefs, een innovatieve startup in Rotterdam die zich inzet voor duurzame aquacultuur van mariene organismen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.