Freesletter.

Freesletters zijn driedimensionale letters of logo’s die zijn uitgesneden uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof, metaal of schuim, met behulp van een freesmachine. Een freesmachine gebruikt een roterend snijgereedschap om materiaal weg te frezen en het ontwerp van de letters of logo’s te creëren.

Freesletters kunnen op verschillende manieren worden geproduceerd, afhankelijk van het materiaal en de gewenste afwerking. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gefreesd uit massief materiaal, uitgefreesd met een holte achter de letters voor een lichtere uitstraling, of gevuld met acrylaat of andere materialen voor een volledigere en dikkere uitstraling.

Freesletters worden vaak gebruikt voor bedrijfsnaam- of logo-weergave, bijvoorbeeld op gevels, reclameborden, binnen- en buitenreclame, displays, etalages en meer. Ze bieden een professionele en opvallende manier om de identiteit van een bedrijf te communiceren en kunnen in verschillende maten, vormen en kleuren worden geproduceerd om aan specifieke behoeften te voldoen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.