BeLETTERING

BELET- TERING

VOOR JE WAGENPARK

Zorg voor herkenbaarheid op de weg door middel van bestickering op je bedrijfswagens

Bedrijfswagen beletteren:
wat houdt dat in?

Bedrijfs- wagen beletteren:
wat houdt dat in?

Belettering en bestickering willen nog wel eens door elkaar gebruikt worden. Dit terwijl er wel degelijk een verschil is. Bestickering is de brede term voor alles waarbij er middels stickers een boodschap wordt aangebracht op de auto, bijvoorbeeld ook het wrappen van een voertuig. Belettering is dus een vorm van bestickering. Bij bedrijfswagen belettering wordt er middels letters een boodschap aangebracht op het bedrijfsvoertuig. Dit kan bijvoorbeeld een slogan zijn, maar ook contactgegevens. Belettering is op zijn sterkst wanneer er bijvoorbeeld ook een logo, of iets visueel herkenbaard op de bedrijfswagen aangebracht wordt.

Belettering voor bedrijfswagen, auto en vrachtwagen

Als werkgever wil je natuurlijk dat je personeel wat veel onderweg is herkenbaar op de weg is. Bedrijfswagen belettering maakt dit mogelijk. Bij deze vorm van bestickering heb je de vrijheid om de boodschap te delen die voor jou als werkgever belangrijk is. En het resultaat hiervan mag duidelijk zijn. Het CBS heeft onderzocht hoe vaak een bedrijfswagen gemiddeld bekeken wordt. En dat is maar liefst 160.000 keer per maand. Een gigantisch bereik dus. Bij Sizo kunnen we ieder type bedrijfsvoertuig beletteren, maar ook andere vormen van bestickering of wrappen behoren tot de mogelijkheden.

De voordelen van een bedrijfswagen met belettering

Wanneer een bedrijfswagen voorzien wordt van belettering dan gaat dit er niet meer zomaar af. Bij Sizo werken we met kwaliteitsmaterialen waardoor iedere vorm van belettering jarenlang mee gaat. Uiteraard zijn de letters, met het juiste gereedschap, weer goed te verwijderen van ieder voertuig. Daarnaast is het bereik groot. Zoals we eerder al aangaven wordt een bedrijfsvoertuig gemiddeld 160.000 keer per maand bekeken. Grote kans dat hier relevante potentiële klanten tussen zitten. Een lage investering met een hoog rendement dus. Wat ons betreft een groot voordeel.
Omdat een bedrijfswagen met belettering zo veelvuldig bekeken wordt is het een ideaal middel om van een bedrijfslogo echt iets herkenbaars te maken. Door naast de autobelettering ook een logo aan te brengen is het vergroten van de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van de bedrijfsnaam en huisstijl een stuk eenvoudiger.
Met een duidelijke, to-the-point boodschap op je bedrijfswagen kun je een indruk maken die blijft hangen. Autobelettering kan hiervoor het ideale middel zijn. In combinatie met bestickering of een volledige carwrap zijn de mogelijkheden voor deze indruk eindeloos.

Meer weten over belettering?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten.

Verschillende soorten belettering

Bij tijdelijke beletteringen werken we het liefste met magneten. Deze zijn het eenvoudigst om weer van de wagen te verwijderen na een bepaalde periode. Magnetische belettering is ideaal voor wanneer er bijvoorbeeld een tijdelijke actie plaatsvindt met een einddatum in de nabije toekomst.

Bij standaard autobelettering worden er stickers met snijteksten aangebracht op de auto, al dan niet aangevuld met een logo. Dit is ideaal voor het delen van contactgegevens zoals een website, telefoonnummer of e-mailadres. Maar ook een slogan zal niet misstaan.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Bedrijfsvoertuig belettering van SIZO

De nieuwste Volkswagen Caddy is voorzien van een gedeeltelijke wrap en belettering. Dat is in onze ogen dan ook de mooiste vorm van autoreclame. Bij ons op de zaak is de bedrijfswagen volledig schoongemaakt met ontvetter, zodat alle belettering jarenlang meegaat. Dit project laat goed zien dat alles onder één dak kan plaatsvinden bij SIZO. Van ontwerp tot realisatie.
CED kun je bijna als onze directe buren beschouwen, het bedrijf zit namelijk op hetzelfde industrieterrein als SIZO. De auto’s die wij voor hen beletteren, waaronder deze Ford Fiesta zien we vaak voorbij rijden. Door de gekleurde lijnen over de lengte van de auto en het grote logo valt het goed op. Dat is het voornaamste!
Wij kunnen zelf natuurlijk niet achterblijven met ons eigen wagenpark. Om ook op de weg aan te tonen dat we elk vlak van belettering aankunnen hebben we gekozen voor een gedeeltelijke wrap en belettering. Naar ons idee goed gelukt. Wat denk jij? – Lees er hier meer over.

Bedrijfswagen belettering door Sizo

Bij Sizo zijn we al 25 jaar actief als toonaangevend bedrijf op het gebied van signage en reclame. Ooit begonnen we klein met autobelettering die nog met de hand geschilderd werd. Maar inmiddels is de techniek en daarmee ook Sizo een stuk verder gevorderd.

Bij SIZO kan ieder bedrijf terecht voor alles rondom signage. Uniek in de markt is dat we alle disciplines onder één dak huizen. Door het volledige proces zelf in huis te hebben, kunnen we de nodige kwaliteit altijd garanderen.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.