Decathlon

Case

Amsterdam-Noord

Case Decathlon – Ombouw MediaMarkt naar Decathlon in Amsterdam-Noord.

Decathlon Nederland B.V.
Wat voorheen een MediaMarkt winkel was, ombouwen naar een nieuwe Decathlon zaak. Hiervoor hebben wij de volledige buitensign onder handen genomen en een deel van de binnensign.
Buitenfolie, binnenfolie, verschillende lichtbakken, doosletters en doeken.
Een winkel waarin alles gestript is en er alleen een geraamte staat, omtoveren tot een geweldige zaak. Een zaak waar elke klant makkelijk de weg weet te vinden en niet graag wil vertrekken.
Naast dat SIZO de vaste leverancier van Decathlon is, kunnen wij alles omtrent sign onder één dak houden. Zo hoeft Decathlon met maar één partij te communiceren.

Het verhaal

MediaMarkt verplaatste zich naar een andere verdieping in het gebouw, er ontstond een grote, lege ruimte. Decathlon stond op het punt om hun winkelketen uit te breiden en zag deze locatie als de oplossing voor hun plan. Maar daarvoor moest wel heel de verdieping gestript worden van oude kabels en andere ongewenste materialen. Nadat dit gedaan was en de vloer, het plafond en de muren ook afgerond waren. Konden wij van SIZO aan de slag om alle uitingen in en rondom het gebouw te bevestigen. Een case zoals deze van Decathlon bestempelen wij als een leuke uitdaging.

De uitvoering

De doosletter teksten moeten op grote hoogte komen te hangen, namelijk op vier en tien meter hoog. Om dit te kunnen bewerkstelligen moet er veel geregeld worden. Van het transport, de productie, vergunningen tot het bevestigen en opleveren van het eindresultaat.

Wat voor een bedrijf als SIZO altijd een uitdaging blijft, is dat onze organisatie als laatst haar werk kan en mag voltooien. En bij projecten als deze blijft de deadline altijd staan. Mocht er iets verkeerd gaan en loopt het project vertraging op, zullen wij harder moeten werken dan eerst gedacht.

SIZO nazorg

Mocht er iets niet werken door een storing, stroomtoevoer of andere kinderziektes. Staan wij altijd paraat om zo snel mogelijk bij te springen om het probleem op te lossen. Het werk wat wij opleveren moet ten alle tijden perfect zijn, de klant is voor ons écht koning.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.