Gazelle Kopenhagen

Gazelle Kopen- hagen

Case

Signage

Buiten signing voor Gazelle in Kopenhagen

We hebben deze week onze grenzen verlegd, letterlijk. Voor Gazelle hebben we namelijk een uitstapje gemaakt naar Kopenhagen, waar Gazelle één van haar testcentra voor e-bikes heeft. Zoals je begrijpt nam dit uitstapje wat langer dan een klus in Limburg. Jelle en Edwin mochten mochten 9 á 10 uur rijden voor zij de bestemming zouden bereiken, gelukkig wel door prachtige landschappen.

Daar begon de reis echter niet. Zondag, een dag voor vertrek werden de heren eerst getest op corona. Denemarken heeft namelijk een strenge lockdown, je komt het land alleen binnen met een werkvergunning en negatieve corona testresultaten. Gelukkig kregen we goed nieuws en konden Jelle en Edwin de dag daarop richting Kopenhagen vertrekken.

De opdracht

Gazelle Denemarken benaderde ons nadat zij er niet uit konden komen met een lokale partij. De vraag? Of wij hun e-bike testcenter van buiten signage kunnen voorzien. Natuurlijk kunnen we dat, antwoordde we al snel! We ontvingen de benodigde bestanden en zijn aan de slag gegaan.
De studio heeft de bestanden technisch correct opgemaakt. Vervolgens zijn de teksten in de werkplaats gefabriceerd en is de folie geprint en contour uitgesneden bij de printafdeling. Tussendoor werd op kantoor de werkvergunning geregeld, zodat de heren Denemarken mochten betreden.

De weg naar Kopenhagen

Maandagochtend, 6 uur. De heren rijden samen het SIZO terrein af en stellen hun navigatie in op Kopenhagen. Een reistijd van 10 uur werd er aangegeven, maar na een lange reis – zonder enige problemen – komen ze aan op hun bestemming. Ze mogen gelukkig nog rusten in hun hotel tot de volgende dag. Door de strikte regels zijn ze echter beperkt tot de binnenzijde van hun hotel.
Edwin en Jelle staan de volgende dag vroeg op om naar de klus te rijden en direct aan de slag te gaan. Er is namelijk veel werk te verrichten. Zo moeten er verschillende doosletter teksten bevestigd worden en een grote cirkel van full color folie. De hoogwerker staat bij aankomst al klaar, aan de slag dus! Anderhalve dag verder is de klus geklaard en laten we eerlijk zijn. Het resultaat mag er zijn!

Terugblik

We kijken met veel plezier terug op dit project, het is niet elke dag dat je werk mag verrichten buiten Nederland of België. Om die reden willen we Gazelle bedanken voor de mooie klus, in een prachtig land. SIZO maakt jouw onderneming zichtbaar.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

SIZO Cases​

Giant

Aankleding Giant winkels door heel Nederland.

Pegamento

Voor Pegamento mochten wij de kantoorinrichting aanpakken.

Apoc

Deco-sign voor een heel bijzonder bedrijf; Apoc Aviation.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.