LOTUS OFFICE CAMPUS

Case

WAYFINDING & BEWEGWIJZERING
Foto: Hendrik Karremans
Case – Wayfinding en bewegwijzering
Lotus Office Campus
Het realiseren van doeltreffende bewegwijzering dat bezoekers ondersteunt bij het navigeren en begrijpen van de fysieke omgeving.
Led-schermen, plaatmateriaal, full colour stickers, contourlijnen, verlichte doeklichtbakken, en doosletters.
Het creëren van een doeltreffende bewegwijzering op het bedrijventerrein, zodat bezoekers hun weg eenvoudig en snel weten te vinden. Een project met betrokkenheid van al onze afdelingen. Van het creatieve ontwerpproces door de studio-afdeling tot het monteren om een naadloze ervaring te realiseren voor iedereen die het terrein betreedt.
SIZO heeft alle disciplines onder een dak. Geen ingewikkelde communicatie tussen verschillende partijen als externe studio, materiaal leverancier, verwerker en montage bedrijf . Een verantwoordelijke partij is met name bij grote complexe projecten zeer efficient.
Foto: Hendrik Karremans

Het verhaal

“Navigatie Gemak voor Lotus Office Campus.”

Wat is Lotus Office Campus?

Lotus Office Campus is een modern kantorencomplex bestaande uit vier gebouwen boven een ruime parkeergarage. Met een oppervlakte van 35.000 m2 en 811 parkeerplaatsen is het begrijpelijk dat er noodzaak is ontstaan om bezoekers op de juiste wijze naar hun bestemming te leiden. Het complex bevindt zich nabij het levendige winkelcentrum Alexandrium en is gunstig gelegen naast de A20, waardoor het een duidelijk herkenningspunt is voor voorbijgangers.
Foto: Hendrik Karremans

Het project

Het Lotus-project is een toonbeeld van doeltreffende bewegwijzering. Om onze impact optimaal te presenteren, delen we graag het verhaal hoe de bewegwijzering volledig getransformeerd is.

Bij het naderen van de locatie worden bezoekers begroet door twee led zuilen met een display van 1,5 x 1,5 meter, slim geplaatst bij de ingangen om bezoekers duidelijk en efficiënt naar de juiste locatie te leiden. Deze zuilen fungeren als visuele wegwijzers en laten niet alleen een sterke eerste indruk achter, maar dienen ook als oriëntatiepunt voor bezoekers op zoek naar parkeergelegenheid met informatie over beschikbare parkeerplaatsen.

Vanaf hier hebben bezoekers twee opties: naar boven richting de bezoekersparkeerplaats of richting de parkeergarage voor personeel. De entree van de parkeergarage is gemarkeerd met verlichte doosletters en twee lichtlijnen, die bijdragen aan de algehele uitstraling en ’s avonds zorgen voor verbeterde zichtbaarheid. Binnen verwelkomt een 3.9 led-scherm van 6 x 0,5 meter de bezoekers met “Welcome to Lotus”. In de garage zijn zuilen geplaatst, samen met verlichte doeklichtbakken om de gebouwen aan te duiden en te verduidelijken welke bedrijven in desbetreffend gebouw gevestigd zijn. De geplaatste lichtlijnen zorgen voor een strakke look, terwijl PVC platen met full-colour stickers de muren verfraaien met typische Rotterdamse visuals.

Foto: Hendrik Karremans
Op de bovenste parkeerplaats leiden 63 matzwarte parkeerzuilen van 3 mm dibond-materiaal bezoekers naar de juiste parkeerplekken. Vlak voor het betreden van de panden zijn zuilen en doosletterteksten geïnstalleerd om elk van de vier gebouwen te markeren en informatie te verschaffen over de gehuisveste bedrijven. Zo wordt de navigatie binnen het campus eenvoudig en efficiënt voor zowel medewerkers als bezoekers.
Foto: Hendrik Karremans
Foto: Hendrik Karremans

Conclusie

In conclusie, na een succesvolle uitvoering van ons bewegwijzeringsproject bij Lotus Office Campus, kunnen we met trots vaststellen dat de algehele ervaring en navigatiegemak aanzienlijk zijn verbeterd. De doordachte plaatsing van led zuilen, lichtlijnen en diverse visuele elementen heeft niet alleen bijgedragen aan een gestroomlijnde ervaring voor bezoekers, maar ook de aantrekkingskracht van de locatie verhoogd. De parkeergarage, bezoekersparkeerplaats en entrees van de gebouwen zijn nu helder en voorzien van moderne, functionele bewegwijzering. Met deze transformatie streven we ernaar om niet alleen de functionaliteit, maar ook de visuele uitstraling van het complex te verrijken en de gebruikerservaring tot een positief hoogtepunt te brengen.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Bever

Signage werkzaamheden bij Bever.

Mediamarkt

Samenwerking vanaf het eerste uur. Signage voor Mediamarkt in binnen- en buitenland.

Hollandse pilsener fabriek

Iets ten westen van Amsterdam ligt het dorp; Halfweg. De plaats waar de Hollandse Pilsener fabriek staat.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.