Ombouw service

Case

SIZO Green

Verduurzaam je lichtreclame en daarmee je pand

Energiebesparing

Verlichte gevelletters en lichtbakken hebben vaak een lange levensduur. Hangt deze al jaren aan je gevel dan is de kans groot dat de verlichting bestaat uit conventionele Tl-verlichting. Naast het feit dat conventionele Tl-buizen een aantal milieuonvriendelijke stoffen bevatten is het verbruik tussen de 50 tot 80% hoger dan vergelijkbare verlichting door LED!

Behalve een onnodig groot energie gebruik is ook de levensduur van TL-buizen aanzienlijk korter dan die van Led-verlichting. Het vervangen van lichtbronnen bij gevelreclame is vaak een kostbare zaak, zeker wanneer deze op grote hoogte is gemonteerd. Uitstellen van vervanging is ook geen optie, want een gevelreclame met defecte lichtbron is een sterke vorm van anti reclame. Tevens straalt het buitengewoon negatief af op je bedrijf.

Verduurzaam je lichtreclame en geef het een tweede leven

SIZO biedt een unieke ombouw service aan waarbij je bestaande lichtbak of verlichte gevelletters door ons worden voorzien van hoogwaardige led-lichtbronnen. Zodat deze weer jaren meekunnen. Het reclameobject wordt door onze monteurs meestal van de locatie verwijderd en in de werkplaats in Capelle aan den IJssel geheel gedemonteerd en gereviseerd. Met een speciaal programma berekenen wij de hoeveelheid, het type en depositie van de led lichtbronnen. Vervolgens worden deze samen met de benodigde transformatoren, gemonteerd waarna het geheel weer op locatie wordt geplaatst. Zo verduurzaam je de lichtreclame en gaat het weer jaren mee. Kostenbesparend!

Energielabel

Uiteraard hoeft een lichtreclame niet de gehele dag te branden. In overleg monteren wij desgewenst een licht-donker schakelaar eventueel met daarnaast nog een timer, zodat je reclame echt alleen verlicht is wanneer dat nodig is. Naast een extra energiebesparing komt dit ook de levensduur van de led-verlichting ten goede. Een ombouw van TL naar led-verlichting kan honderden tot zelfs duizenden euro’s per jaar aan energiekosten besparen. Behalve goed voor het kostenplaatje en milieu verbeter je hierbij ook de duurzaamheid van je pand. De significante energiebesparing kan een positieve invloed hebben op het energielabel en de BREEAM puntentelling. Heb je nog een conventionele licht-reclame en wil je graag besparen neem dan snel contact op met SIZO. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Xenos

Met 280 winkels, 45 eetgelegenheden en tien bioscoopzalen is Westfield Mall of the Netherlands het grootste winkelcentrum van de Benelux. Eén van deze winkels is Xenos, waarvoor wij de gevelreclame van mochten aanpakken.

Lotus Office Campus

Lees het verhaal over hoe SIZO de bewegwijzering volledig heeft getransformeerd.

Window Dressing

SIZO kan de etalage of gevel van het leeg-staande pand voorzien van een zogenaamde SIZO Storefront Mockup.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.