Optisport

Opti- sport

Case

Landelijke uitrol

Case Optisport – Signage Optisport sportcomplexen door heel Nederland aanpakken.
Optisport Nederland
De sportcomplexen van Optisport van sign voorzien.

Buitenfolie, binnenfolie, doeken, PVC borden, Dibond, Dilite en andere materialen.

Elke locatie heeft dezelfde uitstraling, maar verschillende teksten op de borden etc. Hier moet SIZO bovenop zitten, om fouten te voorkomen.
Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Het verhaal

Optisport heeft in ongeveer 75 gemeentes, zo’n 400 sportcomplexen onder hun beheer in zowel Nederland als in België. Van zwembaden tot trampoline parken.

Hierbij mag SIZO al het sign werk uit handen nemen. En met alles, bedoelen we ook écht alles. Van de kleine bordjes ter behoeven van de bewegwijzering tot de doeken langs de zwembaden of sportscholen. Een flinke klus, maar wij gaan nooit een uitdaging uit de weg!

De uitvoering

Om er voor te zorgen dat elk zwembad, elke sportschool en elk ander complex er hetzelfde uitziet hebben wij een handboek liggen. Hierin staat voor ons precies omschrijven in welke stijl welk bordje opgemaakt moet worden, welk materiaal het beste is en de juiste afmetingen.

Foutgevoelig

Wanneer wij niet gebruik maken van een handboek, zouden er meer en sneller fouten gemaakt worden. Wanneer de materialen geproduceerd zijn, worden deze zorgvuldig ingepakt. Voor eigen vervoer of vervoer van een postbezorger. Op locatie moet het materiaal er net zo uit zien als of het net van de printer af komt ‘rollen’.

SIZO nazorg

Ook Optisport zelf zit niet stil, hun acties veranderen om de zoveel tijd of ze zijn toe aan nieuwe visuals. Hiervoor blijft het contact constant om aanvragen zo snel mogelijk op te kunnen pakken. Met een case als deze van Optisport blijven wij van SIZO altijd wel druk, en dat maakt het alleen maar leuk voor ons!

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.