Pegamento

The sign contractorsCase

Decosign

Case Pegamento – Voor Pegamento mochten wij de kantoorinrichting aanpakken.

Pegamento

Het kantoor voorzien van decosign.
Frameraam, peesdoek, etchedfolie, full color sticker.
Een kantoor wordt dagelijks bewoond door haar medewerkers, zo’n omgeving moet wel als thuis voelen. Hierin zit altijd een uitdaging, omdat elk bedrijf en elke medewerker anders is. Wij bij SIZO proberen om zo dicht mogelijk bij ieders wens te komen.
Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Het verhaal

Een kantoor wordt elke dag door dezelfde mensen bewoond, om die reden moet de omgeving net zo fijn als thuis voelen. Een saai en kaal kantoor kan invloed hebben op de gemoedstoestand. Dit kan veranderen door leuke visuals in de verschillende ruimtes te plaatsen. Zo hebben wij de ruimtes van het hoofdkantoor van Pegamento in een nieuw jasje gestoken. Een case als deze van Pegamento komt gelukkig vaker voorbij, waardoor wij snel konden schakelen.

De uitvoering

Tegen de verschillende wanden zijn frames geplaatst. In deze frames zijn peesdoeken bevestigd met gave visuals van verschillende steden in de wereld. Deze doeken kunnen gemakkelijk vervangen worden wanneer de oude beginnen te vervelen of het kantoor een nieuw thema krijgt. Het enige wat hier voor nodig is, is een trap en een stel handen. Naast de peesdoeken zijn de vergaderruimtes voorzien van etched folie, zodat men ongestoord verder kan vergaderen. De wanden zijn niet alleen van peesdoeken voorzien, ook hebben we verschillende muren voorzien van full color stickers.

SIZO nazorg

Mochten er vragen zijn bij het verwisselen van doeken in de toekomst of het aanpassen van de etched of full color folie staan wij maar al te graag klaar voor Pegamento. Klantencontact is erg belangrijk voor ons, zo weten wij of de klant tevreden is en kan Pegamento snel aangeven wanneer er iets aangepast moet worden.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.