De hollandse pilsener fabriek

Case

Signage

Signing voor de Hollandse Pilsener fabriek

Iets ten westen van Amsterdam ligt het dorp; Halfweg. De plaats waar de Hollandse Pilsener fabriek staat. Een fabriek – geen kleine brouwerij – waar per jaar zo’n 2,5 miljoen liter (!) bier wordt geproduceerd. Een al van origine interessante ruimte, mocht SIZO de afgelopen week omtoveren tot een prachtige fabriek, door middel van diverse signage items. Opvallen doet het nu zeker! Hieronder vertellen we je er meer over.

Verschillende soorten buitenreclame

Raam- en gevel bestickering

Bij de ingang van het pand loop je tegen één grote, full color one-way vision sticker. De visual op het raam is zo’n vier meter hoog bij vier meter breed. Waarbij een groot deel van de ruimte wordt ingenomen door het donker gele bierglas. Als dit niet opvalt! Het voordeel van dit materiaal is dat je vanuit binnen prima naar buiten kan kijken. Andersom gaat dit echter een stuk lastiger. Bij deze pagina gaan wij er verder op in. Op overige plekken op de voorzijde van het pand zie je enorme teksten terugkomen in de vorm van een zwarte snijfolie. Op de linker overhead deur is de veelgebruikte one-liner van de fabriek ingezet, op de rechter overhead deur staat deels het woord; ‘brouwerij’. Het overgrote deel van dit woord is echter op het raam bevestigd. Zo is er speels gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

Verschillende dibond sign-uitingen voor buiten

Twee plekken op het pand zijn voorzien van het logo van de Hollandse Pilsener Fabriek. In beide gevallen is het logo van het bedrijf uitgefreesd bij ons op de zaak door de Zünd. Een apparaat dat door bepaalde herkenningspunten (kleine stippen) op de geprinte plaat, moeiteloos een vorm uit kan frezen. Zo groot of klein als je het maar wilt hebben. Nadat deze platen uitgefreesd zijn, werden ze in het atelier van snijfolie voorzien waardoor het logo pas echt herkenbaar werd.

Verschillende soorten binnenreclame

Wit dibond plaatmateriaal verlicht vanaf achterzijde

In de sfeervolle binnenruimte is het logo van de Hollandse pilsener fabriek bevestigd in de vorm van een wit, uitgefreesd dibond paneel dat vanuit de achterzijde wordt verlicht. Dankzij de witte LED verlichting op een prachtige groene muur komt het logo letterlijk goed uit de verf. De voorzijde van het paneel is voorzien van een snijfolie in dezelfde kleur als de achterwand waardoor er een diapositief effect ontstaat.

Twee soorten doeken

Peesdoek langs de wand

De wand van bijna tien meter lang en iets meer dan twee meter hoog in de kantine is voorzien van een peesdoek. Een hoog kwaliteit reclamedoek dat langs de randen van een siliconen pees is voorzien waardoor het strak in een frame geplaatst kan worden. Het grote voordeel bij dit materiaal is dat het makkelijk te vervangen is voor een nieuwe visual, ook door jouzelf. Nu is het echter een behoorlijk formaat, waardoor het zelf vervangen een iets grotere uitdaging met zich meebrengt.

Spandoek met ringen

In de fabriekshal is er een spandoek met ringen geplaatst van wel twaalf meter breed bij drie meter hoog, gigantisch! Dit doek bestaat onder andere uit PVC, waardoor het wel tegen een stootje kan. Daarnaast zien de visuals die op het doek getoond worden er haarscherp uit. Het doek wordt in het frame geplaatst door middel van elastieken die om de buizen worden ‘geknoopt’ en de weg weten te vinden naar de ringen in het spandoek. Dit is langs de gehele zijde waardoor het helemaal strak staat.

Waarom SIZO geschikt is als jouw sign partij

Met 60 collega’s, een eigen ontwerp studio, een eigen print ruimte, een eigen atelier, een eigen werkplaats én 18 werkbussen kunnen we bij elke klus snel schakelen. Zo is een Ad-Hoc aanvraag snel te realiseren, mocht dit gewenst zijn. En zo zie je ook dat een trip naar Giant Kopenhagen voor ons niet te ver is. Daarnaast kunnen wij de kwaliteit van de producten en materialen goed waarborgen. Omdat dit onder ons eigen dank tot stand komt. We nodigen je van harte uit bij ons bedrijf om dit aan de levende lijven te ontdekken, inclusief ons experience center. Kom je snel langs?

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Gazelle

We hebben deze week onze grenzen verlegd, letterlijk. Voor Gazelle hebben we namelijk een uitstapje gemaakt naar Kopenhagen, waar Gazelle één van haar testcentra voor e-bikes heeft.

Lotus Office Campus

Lees het verhaal over hoe SIZO de bewegwijzering volledig heeft getransformeerd.

Optisport

Signage Optisport sportcomplexen door heel Nederland aanpakken.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.