Tony Chocolonely

Tony Choco- lonely

Case

Signage
Case Tony Chocolonely – Neon reclame verwerken in constructie en installeren in de Tony Chocolonely Superstore in het hartje van Amsterdam.
Tony Chocolonely B.V.

Bij de Superstore winkel van Tony Chocolonely in Amsterdam hebben wij neon lichtreclame in een constructie verwerkt, waar het in samen komt met het raamwerk.

Neon lichtreclame, framewerk.
De neon installatie is verwerkt in een handgemaakt frame. In dit frame is uiteindelijk ook het raamwerk geplaatst.

SIZO is de partij die je nodig hebt, wanneer er snel geschakeld moet worden. Zoals er in dit geval ook snel geschakeld moest worden.

Het verhaal

Tony Chocolonely heeft een Superstore in het hartje van Amsterdam geopend en daar mochten wij dit gave neon object voor maken. In dit raamwerk zit een frame verwerkt waar de neon in is komen te hangen. Het raam scheidt de winkelruimte met de ruimte waar de chocola geproduceerd wordt. Waardoor elke bezoeker zich een beetje in het land van de chocolade fabriek waant van Sjaakie.

De uitvoering

Zoals je hierboven op de foto’s ziet, werd het raamwerk bij ons in de werkplaats van de neonverlichting voorzien, nog voordat het in het frame verwerkt is. Het maken van neon is sowieso een pittige opgave.

Degene die met neon werken, weten ook dat het een uitstervende tak van sport is en de vakmensen die dit kunnen lastig te vinden zijn. Gelukkig hebben wij nog een handje vol trouwe collega’s die deze skills wel bezitten. Zie hieronder het prachtige eindresultaat!

SIZO nazorg

Mocht er iets niet werken door een storing, stroomtoevoer of andere kinderziektes. Staan wij altijd paraat om zo snel mogelijk bij te springen om het probleem op te lossen. Het werk wat wij opleveren moet ten alle tijden perfect zijn, de klant is voor ons écht koning. En aan zo’n gaaf idee mogen geen gebreken zitten. Voor een case als deze van Tony Chocolonely zetten wij dan ook graag een stapje bij.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.