Window Dressing

Case

leegstand beplakking 2.0

Leegstand beplakking 2.0

Leegstaande retail panden zijn een potentieel gevaar voor een winkelgebied.De aantrekkingskracht van een winkelstraat of centrum wordt voor een belangrijk deel bepaald door de aanwezigheid en aantrekkelijkheid van de winkels zelf.

Leegstand in een koopgebied kan “besmettelijk “zijn en een negatief effect hebben op naastliggende objecten. Lege etalages tasten
de aantrekkingskracht van het gebied aan kunnen op termijn voor een kettingreactie van vertrekkende winkeliers zorgen. Het tij dan nog keren is moeilijk en vergt vaak grote investeringen of tast het rendement van het vastgoed ernstig aan.

Helaas is leegstand niet altijd te voorkomen…

Echter, de neveneffecten zijn vaak wel te verzachten. Zeker als er snel wordt ingegrepen. SIZO kan de etalage of gevel van het leeg-staande pand voorzien van een zogenaamde SIZO Storefront Mockup.

Een Storefront Mockup is een driedimensionale afbeelding van een potentieel Retail bedrijf. De afbeelding worden volledig digitaal gemaakt en onderscheidt zich door de rijke uitstraling en hoge mate van gedetailleerdheid. Soms zijn ze nog aantrekkelijker dan een echte winkel…

De SIZO Storefront Mockup wordt aan gebracht op de etalage of gevel van een leegstaand winkeland. Eenmaal aangebracht zal de leegstand van het pand optisch veel minder opvallen en blijft de aantrekkingskracht van het winkelgebied op niveau. Het winkelend publiek heeft vaak pas in de gaten dat ze met een Mockup te maken hebben als ze recht voor de winkel staan. En dan zijn de reacties vaak positief.

Daarnaast kan het thema van de 3D-mockup een inspiratie voor een nieuwe gebruiker zijn en zelfs aansturen op een bepaald type huurder. Heeft een winkelgebied bijv. behoefte aan meer horeca dan kan de afbeelding van een frisse coffee-corner een horecaondernemer op het idee brengen zich daar te vestigen.

SIZO heeft een (groeiende) bibliotheek semi-standaard Storefront Mockups waarmee snel een uit de toon vallende winkel façade kan worden getransformeerd tot een aantrekkelijk beeld.

Daarnaast kunnen wij een custom-made Storefront Mockup of wat voor type afbeelding dan ook volgens uw wensen ontwerpen. Dat kost soms iets meer maar past wellicht beter bij de visie van uw bedrijf of merk.

Uiteraard kunnen de contact-gegevens van de betrokken makelaar of ontwikkelaar in het ontwerp worden geïntegreerd.

De kosten?

Die vallen vaak enorm mee en zijn vaak met een of twee weken minder leegstand al terugverdiend. Is het omliggende vastgoed van dezelfde eigenaar dan is het kostenplaatje nog gunstiger. De onderliggende waardes en huuropbrengsten van de belendende winkelpanden blijven immers op niveau.

Wil je meer weten over wat SIZO voor vastgoed professionals kan betekenen neem even contact op met Astrid Kempe.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.