Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Coala interior film

Coala Interior Film geeft je interieur een tweede leven

Vervang je oude bureaus of deuren niet, maar bekleed ze in plaats daarvan met realistisch aanvoelende decoratieve texturen. Moeten je muren opnieuw geverfd worden? Bekleed ze met Coala Interior Film zonder je pand te hoeven sluiten en creëer een gezellige, luxe omgeving.

Of het nu gaat om privéwoningen, hotels of een openbare ruimte, Coala Interior Film is snel aan te brengen (in één dag, zonder dat je bedrijf hoeft te sluiten), is geurloos en geeft geen risico op vlekken. Bovendien is renoveren altijd ecologischer dan vervangen, is het werken met Interior Film sneller en 50 tot 70% goedkoper dan een traditionele renovatie.

Coala Interior Film is gemakkelijk en snel aan te brengen dankzij de Bubble Free-lijm en gemakkelijk te onderhouden, een vochtig spons is voldoende. Het assortiment is UV-bestendig en brandwerend en voldoet aan de EuroClass-normen. De gebruikte solventlijm heeft een krachtige, permanente kleefkracht met polymerisatie waardoor deze permanent is na 24 uur. Dankzij deze thermovormbare zelfklevende folies kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden.

Met bijna 500 verschillende tinten en texturen zoals hout, leer, marmer, natuursteen, metallic, glitter, textiel en effen kleuren, zijn de mogelijkheden bijna oneindig en zijn er oplossingen op maat voor elke interieurstijl en elk imago.

Met welke renovatie of transformatie begin je?

Neem contact op!

Ook Coala interior film in je zaak?