Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
Covid-19 virus

De strijd tegen het COVID-19 virus

Maatregelen

Wereldwijd houdt het COVID-19 (Corona) virus men in de greep, de burger, de kleine ondernemer, internationale ondernemingen en de overheden. Personen moeten zo veel mogelijk thuis blijven en menselijk contact vermijden. Ondanks het verbieden van evenementen door heel het land kunnen winkels als MediaMarkt en Bakkerij Klootwijk wel open blijven. Dat betekent niet dat de winkels door kunnen zoals zij dat gewend zijn, nee er moeten maatregelen getroffen worden. Dit moeten wij met zijn alle doen, samen zorgen we ervoor dat het virus in toom gehouden wordt en daar zijn creatieve en doeltreffende oplossingen voor nodig.

De oplossing

Om de bezoekers, maar bovenal het personeel – die dag in dag uit blootgesteld worden aan menselijk contact – te beschermen tegen het virus, wordt er bij de kassa’s, balies en andere contactpunten door SIZO een ‘kuchscherm’ geplaatst. Zo beperken de winkels het contact tot een minimum en komen er toch warme broodjes (en iPads) over de balie.

Is het bij jullie onderneming ook puzzelen hoe er omgegaan moet worden met het COVID-19 virus? Sizo denkt graag met jullie mee voor snelle en doeltreffende oplossingen. Neem contact met ons op en we bellen je zo snel mogelijk!