Diversen

Voor het verschil

Niet elke ruimte kunnen wij in een hokje plaatsen. Zie hier diversen ruimtes waar jij wellicht niet aan hebt gedacht voor de aankleding van je bedrijf.

Diversen ruimtes in een pand aankleden

Een ruimte in een bedrijfspand als een trapgat, een gangpad, server ruimtes, een kleedkamer of een sportruimte kleed men niet zo snel leuk aan, zoals dat wel bij andere ruimtes gebeurt. Dat is een gemiste kans!

Het is belangrijk dat je de rode draad in het bedrijf in elke ruimte doorvoert. Klanten of relaties merken het hoogstwaarschijnlijk op, wanneer je een openbare ruimte als een gangpad of een trapgat standaard laat ten opzichte van de rest van het bedrijf. Trek om die reden het ontwerp dat je in de rest van het bedrijf laat zien door.

Hieronder willen we je graag inspireren met de verschillende mogelijkheden die signage te bieden heeft. Heeft deze pagina je vraag niet kunnen beantwoorden, stuur ons dan een berichtje. We helpen je graag verder!

Rotapanelen
De verlichte rotapanelen zijn voorzien van een mooie, bruin grijze, snijfolie. Vanuit de juiste hoek, kun je goed lezen wat er staat. Je kunt ervoor kiezen om op de andere zijde van de rotapaneel een andere tekst te plaatsen. Zo zie je vanuit de andere kant van de ruimte bijvoorbeeld een ander woord staan.
Folie
Etched folie is een perfect middel om in een ruimte met ramen privacy te bieden. Voor wanneer er bijvoorbeeld vergadert moet worden. Elke vorm of tekst is met deze snijfolie goed mogelijk.

Door de jarenlange ervaring van SIZO en een groot team aan monteurs, dat veel kennis met hen meedraagt weten wij vaak de voordeligste weg uit te stippelen voor diversen project. Wil je graag een offerte ontvangen dat perfect aansluit bij jullie wensen, dan nodigen we je graag uit in ons experience centre.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Zes ideeën
Om diverse ruimtes met interieur signing te upgraden.

1. Pak het trapgat aan!

Je hebt maar een paar seconden nodig om een trap af of op te gaan (over het algemeen), maar in die seconden kijken de meeste mensen onbewust om zich heen. Mits de situatie dit uiteraard toelaat. Zo kijk je bij ons op kantoor tegen een enorm doek aan, met de visual van een astronaut, dat langzaam overloopt in een SIZO Green visual. Het is echter wél belangrijk dat het subtiel blijft en niet schreeuwerig overkomt, zodat het niet teveel afleidt.

2. Creatief in het gangpad

De afbeelding hierboven laat een gangpad zien, waar clearview folie op het raam geplakt is. Een transparante folie, met een full color visual, dat door de zon ook op het gangpad uitgelicht wordt. Een mooi speels effect, creëer je hiermee. Let wel; zodra de zon achter de wolken zit of niet schijnt, valt dit effect weg en kun je de visual alleen op het raam terugzien.

3. Pimp je telefoonhok

Een hok, speciaal om even afgeschermd te bellen. Het is wenselijk als je hier in privé je gesprek kan voeren, of in ieder geval een ruimte dat je nét genoeg privacy kan bieden. Hier zie je een hok afgebeeld waar gebruik is gemaakt van een krachtige snijfolie. Zonder er een woord aan vuil te maken snapt men door de afbeelding dat je hier rustig kan bellen.

4. Neon-look lichtreclame

Een neon-look lichtreclame geeft het gevoel van een oud café of een oude discotheek. Maar dan tegen een schappelijke prijs. De neon-look is mooi in een kantooromgeving te verwerken, waar het overgrote deel bijvoorbeeld een industriële look heeft. Dit geeft namelijk een prachtig contrast op bijvoorbeeld een betonmuur.

5. Wayfinding in de wandelgangen

Een wandelgang is een plek waar bezoekers, klanten of gasten vaak in kunnen verdwalen. Dit is dan ook de beste plek om wayfinding in te zetten. Integreer de ‘routebeschrijving’ op een mooie, creatieve manier waardoor mensen zonder al teveel moeite op de plek van bestemming aankomen en tegelijk geïnspireerd raken door de signage.

6. Een visual op de muur

Een ruimte als een wandelgang wordt soms vergeten om mee te nemen in de aankleding van een pand. De ruimte dient dan ook alleen het doel om van A naar B te kunnen gaan. Maar waarom zou je de beleving van een bezoeker niet vergroten door elke ruimte te benutten. Het kan zo mooi worden.

Wayfinding

Zorg dat de bezoekers, moeiteloos hun weg weten te vervolgen.

Finishing Touch

Zorg ervoor dat heel het pand er van top tot teen perfect uitziet.

Diversiteit

Bijna alles kan voorzien worden van signage. Benut dit!

Betaalbaar

Signage is een betaalbare oplossing, vaak goedkoper dan schilderen.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.