FACILITEREN

Voor het gemak

Elke bedrijf heeft facilitaire voorzieningen, of je nu bij een afvalverwerking bent of één van de grootste banken van het land. Het verschilt natuurlijk wel per bedrijf in hoeverre zij hierin voorzien zijn. Bij elk denkbare ruimte komt er signage aan te pas, verschillend van wayfinding tot sierlijke panelen. SIZO kan je hierin faciliteren. Hieronder gaan we er verder op in.

Van alle gemakken voorzien

In een bedrijfspand kun je tal van faciliteiten hebben, maar ze moeten ook goed vindbaar zijn. De signage voor faciliteiten begint dus al bij wayfinding, waarmee je makkelijk je weg kan vinden. Daarnaast komt het op aankleding aan en signage met specifieke eigenschappen. Lees het hier!

Er is folie dat je letterlijk aan en uit kan zetten om je privacy te garanderen, er is folie dat een meubel bijvoorbeeld een ledere look kan geven. En er is nog zoveel meer om je ruimte mee aan te kleden. Zoals panelen, een frame met een bepaald doek soort of freesletter teksten. Veel om over na te denken en zeker als je niet precies weet wat het met je ruimte zal doen.

We kunnen het goed begrijpen als dit allemaal wat veel is. Aan de hand van onze site en de inspiratie pagina willen we je graag een goed beeld geven van de mogelijkheden. Is dit nog niet genoeg? Dan nodigen we je graag uit om het in ons experience centre te ervaren.

Peesdoek
Een prachtig peesdoek dat eens in de zoveel tijd verwisselt kan worden om de aandacht en inspiratie gaande te houden.

Vrijwel elke ondergrond, elk materiaal of allerlei items kunnen voorzien worden van folie. Folie dat een vaste kleur of look (leder, hout, etc) heeft, genaamd; snijfolie of een folie dat voorzien kan worden van een full color print. Denk hierbij aan ondergronden of items als een keukenblok, het koffiezet apparaat of het kozijn in de verschillende ruimtes. Heb je iets wat je graag van folie voorziet? Stuur ons een berichtje en wij regelen het.

Wayfinding of bewegwijzering is cruciaal in elk bedrijfspand. Niet alleen voor klanten en prospects om hun weg te kunnen vinden in een voor hen onbekend gebouw. Maar ook om alle uitgangen en levensreddende middelen (zoals een AED) aan te tonen. Er zijn tal van manieren om wayfinding in te zetten, het kan ook enorm creatief of heel statisch. Op onze inspiratie pagina zie je veel voorbeelden terug. Zit daar niks tussen? Bekijk dan onze Pinterest pagina, we plaatsen dagelijks nieuw materiaal!
Apparaten als; brandblussers, brandslang, een AED, een blusdeken en andere levensreddende middelen moeten goed zichtbaar en vindbaar zijn binnen een bedrijfspand. Goede bestickering en wayfinding is in dit geval dan ook cruciaal, zo niet verplicht. Overleg samen met ons wat jullie wensen zijn en hoe dit ingezet moet worden.
Panelen – die volledig naar jouw huisstijl zijn aan te passen – zijn een perfect middel om een ruimte strak te maken. Voor wanneer je bijvoorbeeld muren hebt waar schade op aangebracht is. Daarnaast zorgt het ervoor dat de muren van het pand onaangetast blijven wanneer je de wanden wil bestickeren. Hiermee bespaar je kosten op stucwerk en kun je eens in de zoveel tijd de visuals makkelijk vervangen.
We hebben een groot team aan ervaren monteurs en hebben de ruimte en de machines om veel van het werk onder eigen dak te volbrengen. Dit bespaard kosten en bewaart de kwaliteit van de op te leveren producten en klussen. Kom vooral eens langs om het zelf te ervaren. Zien we je snel, dan faciliteren wij de rest.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Veiligheid

Signage of wayfinding – wanneer slim ingezet – helpt bij de veiligheid in en om een bedrijf.

Wayfinding

Om bezoekers en medewerkers het zo makkelijk mogelijk te maken kan je wayfinding inzetten.

Betaalbaar

Over het algemeen bespaart signage geld ten opzichte van verven of een grote verbouwing.

Duurzaam

Ga je voor goed materiaal en wordt dit een goede monteur/plakker bevestigd, gaat signage jaren mee.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.