ONTSPANNEN

Kom tot rust

Een ‘kom-tot-rust’ ruimte is misschien wel nét zo belangrijk als een goede ergonomische werkplek. Waarom? Het geeft je collega’s een boost in creativiteit en in drive om weer te werken. Uiteindelijk een goede zet voor elke werkgever om een relax ruimte gereed te maken. Wij helpen je graag!

Ontspannen in een mooie omgeving

Je voelt je prettiger in een mooie omgeving ten opzichte van een kale en koude ruimte. Daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn. Maar op welke manier(en) kun je dit gewenste effect bereiken?

In een ruimte waar je kunt ontspannen draagt niet alleen een koffieapparaat, een goede stoel, een tafel en bijvoorbeeld een pooltafel bij aan het gewenste effect. Er is meer nodig dan dat alleen. De ruimte moet ook warmte en relaxte sfeer uitstralen. Dit bereik je door het interieur aan te pakken, met onder andere raamfolies, pees doeken, creatieve gevelteksten en meer.

Wat past het beste in jouw relax ruimte? Hieronder gaan we dieper in op de eigenschappen van materialen die goed tot zijn recht komen in een ruimte speciaal ingericht voor ontspannen.

Lichtbak
Een lichtbak is niet alleen inzetbaar voor buiten gelegenheden. Zoals je ziet kan dit ook prima binnen.
Folie

Folie kan op vrijwel elke ondergrond of object. Zo is bij Leidmotiv de piano in de leisure ruimte beplakt.

Folie is, zoals we wel vaker noemen, het meest veelzijdige materiaal uit onze branche. Je kunt de pool of voetbaltafel ermee beplakken, het raam voorzien van een visual om je privacy te waarborgen of om bijvoorbeeld oude meubels een upgrade te geven. En met veelzijdig, bedoelen we écht veelzijdig. Het kan niet alleen op allerlei ondergronden of materialen, maar de soorten folie zijn ook uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld je oude tafel een ledere-look geven in een mum van tijd.

Een saaie kale muur? Geen probleem. Onze monteurs plaatsen een frame op maat, waar op makkelijke wijze een pees doek in geplaatst kan worden. Voor het vernieuwen van visuals zijn wij zelfs niet meer nodig. Aan een setje handen – afhankelijk van de grootte van het doek – heb je genoeg. Of heb je liever een ruimte waar je in alle rust een privé gesprek kan voeren of iemand in stilte kan bellen? Doeken met een geluidsabsorberend effect zijn hier goed geschikt voor. Eerst horen, dan geloven? Kom langs in ons experience centre en ervaar het zelf.
Frees- en doosletter teksten dienen niet alleen op commercieel gebied een doel. Ook ter decoratie is het een uitermate geschikt middel. Plaats bijvoorbeeld de bedrijfskreet in 3D freesletter teksten op een muur in de ontspan ruimte van je bedrijf. En wanneer je dit naar jouw huisstijl vertaalt, is het voor bezoekers ook direct herkenbaar.
Wanneer je muren hebt in een ruimte die hun beste tijd wel hebben gehad, kun je ervoor kiezen om het af te dekken met panelen. Panelen die je vervolgens kan voorzien van een gave visual, en houd je dan vooral niet in met je creativiteit. Dit maakt de ruimte strakker en het geeft (hopelijk) een goed gevoel af, wanneer er bezoekers zijn of collega’s aan het relaxen zijn. Goedkoper dan stucwerk, maar net zo strak. Vraag ons naar de mogelijkheden!
Onze core-business ligt bij de retail-branche. Hierdoor zijn wij gewend om zo efficient mogelijk te werk te gaan, in zowel het budget als tijdsbestek. De grote van onze organisatie maakt dan weer dat we snel kunnen schakelen. Het begint bij ons in de productie en we werken het af met onze eigen monteurs.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Relaxen

Lekker relaxen in prachtig aangeklede ruimtes, waarin je je in een hele andere wereld waant. Kom het bij ons ontdekken.

Gesprek voeren

Een ruimte, dat omgeven is door geluid absorberende doeken is perfect om een goed gesprek te voeren met je collega.

Wees creatief

De mogelijkheden zijn oneindig als het op creativiteit aan komt. Alle soorten visuals of uitingen zijn te vertalen naar signage.

Alle markten

Van fabrieken tot de grootste kantoren, ze hebben allemaal een ruimte nodig waar medewerkers even kunnen rusten.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.