Panelen

Duurzaam product

Geprinte panelen zijn uitermate geschikt wanneer je een beperkt budget hebt of de bedrijfsruimte gehuurd is en beschadigingen aan de wand heeft.

Betaalbaar alternatief

Denk aan een XXL afbeelding aan de muur of bekleed een hele wand met een vrij te kiezen afbeelding. Maar ook deuren, kasten, scheidingswanden al dan niet van glas, kunnen snel, goedkoop en eenvoudig een metamorfose ondergaan door deze te beplakken met deco panelen. De impact op uw werkproces is minimaal. SIZO monteurs brengen de prefab panelen in een oogwenk aan zonder enige geluid of stof overlast.

Deco-sign panelen van grootformaat zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsruimte, kale muren kunnen opgeleukt worden zonder dat hier grote kosten aan verbonden zijn. Ook zijn de panelen goed inzetbaar als POS materiaal.

Variatie in panelen
Variërend van lichtgewicht en lowcost PVC schuimplaten voor korte en middellange termijn gebruik tot hoogwaardige aluminium of RVS sandwich panelen met ongekende mechanische eigenschappen en een zeer lange levensduur.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Paneel toepassingen en soorten

Er is een enorm arsenaal aan verschillende producten beschikbaar. Om voor elke specifiek toepassing de juiste folie in te kunnen zetten, moet je de situatie goed kennen. Is de toepassing tijdelijk of permanent? Binnen of buiten? Wat is de ondergrond? Moet er worden geprint en/of gelamineerd. Dit alles is geen probleem, maar zoals eerder gezegd; je moet weten welke folie voor jou geschikt is.
Panelen kennen veel voordelen als signage-materiaal. Zo kun je het inzetten als afdek materiaal, wanneer de achterliggende muur schade heeft opgelopen. Is het mogelijk om uit een groot assortiment te kiezen, waar ook veel diversiteit aan duurzame materialen tussen zitten. Naast het materiaal heb je ook keuze in hoe de print op het paneel aangebracht wordt. Heb je liever dat het er direct op geprint wordt, of vind je een sticker fijner? Een sticker kun je eventueel op een later moment verwijderen en vervangen voor een nieuwe visual.
Wanneer je ervoor kiest om panelen te gebruiken voor bepaalde signage, heb je de keuze uit enorm veel verschillende soorten plaatmaterialen. Hier heb je een verschil in prijs, kwaliteit, duurzaamheid en groene alternatieven. De kosten van een plaat wordt – net als veel andere sign-materialen – per m2 berekend. Dit zal bij een groen alternatief bijvoorbeeld hoger uitvallen dan bij een PVC plaat. Dit komt door het verschil in de manier van fabricage. Wil je weten welk soort materiaal het best in jouw situatie past? Stuur ons dan even een berichtje. We staan je graag te woord.

Veel bedrijven kiezen voor panelen aan hum muur- en/of wanden. Dit kan zijn om schade aan de achterliggende muur te maskeren, om een zo strak mogelijke ondergrond te realiseren of omdat de visuals er veel mooier op naar voren komen.

Klanten kiezen vaak voor panelen om de achterliggende muren af te dekken, zoals we al eerder hebben aangegeven. Maar vaak adviseren wij hen ook waarom een paneel beter zou zijn dan bijvoorbeeld folie op een kale muur. Met als voornaamste reden; de folie hecht beter aan een glad/egaal oppervlak. Bij een muur heb je hier speciale folie voor nodig, dat ook flink in de portemonnee te voelen is.

Tijdens al de projecten van de afgelopen jaren, waar paneel materiaal bij kwam kijken hebben we veel positieve feedback gekregen. Niet alleen over het materiaal dat bijvoorbeeld lang mee gaat of er piek fijn uitziet, maar ook over onze manier van communiceren

Fijne service en goede communicatie. Leuk om mee samen te werken.

Wanden bekleed
89%
Panelen ontworpen
73%
Vervangen materiaal
48%
Panden opgeleukt
65%

Heb je nog geen idee wat het best bij jou in het pand past of welk materiaal het best tot zijn recht komt? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom, waar wij allerlei soorten panelen klaar hebben liggen om het verschil aan jou en je collega’s te tonen. Op onze website kan je ook maar zo goed inschatten hoe het materiaal eruit zal zien.
Zien we je snel?

Projecten

Aan SIZO werd de vraag gesteld: Geef ons pand de “look & feel” die past bij een jong, dynamisch en internationaal bedrijf? Dit moest wat verder gaan dan alleen een mooie poster aan de muur in de vergader-ruimte zo werd ons duidelijk gemaakt. Door projectmanager Sabina Vis van SIZO is eerst een uitgebreide inventaris gemaakt van wat er zoal gebeuren moest. Buiten was er al behoorlijk wat te doen. Gevelbelettering, bewegwijzering voor logistiek, parkeren en koeriersdiensten. Maar de echte uitdaging lag binnen. Ondernemer en eigenaar Max Lutje Wooldrik is een bevlogen perfectionist en had uitgesproken ideeën over hoe zijn nieuwe thuisbasis eruit moest komen te zien.

Op verschillende plekken in het bedrijf, zowel in de kantooromgeving als in de werkplaats zijn sign-uitingen geplaatst. Waaronder een aantal visuals op een paneel. Hier links zie je de wereldkaart dat van een PVC paneel gemaakt is, volledig gefreesd door onze Zünd. Door het kleurverschil en de dikte van het materiaal komt het goed naar voren op de muur op de tweede verdieping.

Het hoofdkantoor van Hallmark Europa zit in Capelle aan den IJssel en het zijn praktisch onze buren. Logischerwijs kwam Hallmark bij ons uit, maar de eer is voor ons even groot. Hallmark -wat je hoogstwaarschijnlijk van de leuke ansichtkaartjes kent – is een bedrijf dat erg creatief is en oogt. Niet alleen in hun producten, maar ook in hun bedrijfsvoering en kantoren. Deze lijn is dan ook doorgetrokken in het hoofdkantoor.

Op verschillende plekken in het bedrijf komen geprinte panelen voor. De voorbeelden die je hierboven ziet, zijn beide in de kantine gesitueerd. Full color, panelen met volle kleuren voorzien van een vrolijk ontwerp. Niet elk paneel is hierbij recht toe, recht aan. Zo is de omlijsting door de Zünd in een bepaalde vorm gefreesd. Ook dit is heel goed mogelijk vanaf en tot een bepaalde grootte.

Hoogvliet heeft sinds een aantal jaar een nieuw pand aan de rand van Zoetermeer. Toen het pand – waar een fabriek en het hoofdkantoor in zit – gebouwd werd, werden wij ingeschakeld om de signage te doen. Naast veel gevelreclame en wayfinding werd er ook veel gebruik gemaakt van uitingen op panelen.

Door heel het pand zie je panelen waar overheerlijke broden op zijn afgebeeld. De één als sfeerbeeld, de ander als welkoms boord of informatievoorziening. Niet alleen het doel is verschillende bij de panelen van Hoogvliet, ook het materiaal is afwisselend. Langs de wandelgangen wordt PVC materiaal ingezet. Vrij dikke panelen waar elke afbeelding haarscherp op afgebeeld kan worden. Terwijl er in de bedrijfshallen gebruik wordt gemaakt van stevig dibond plaatmateriaal.

Datlinq heeft een prachtig kantoor gelegen in het centrum van Rotterdam. In opdracht van Leidmotiv mochten wij hier deco-signage werkzaamheden verrichten die perfect aansluit op het concept van Datalinq zelf. Bijna elk materiaal dat je je kan bedenken op het gebied van signage komt voor in dit project. De belangrijkste zijn in dit geval; de panelen.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.