Textiel

Voor sfeer en akoestiek

Een boodschap uitdragen met het interieur door middel van decotextiel! Decotextiel is een doeltreffende en budgetvriendelijke manier om het interieur te laten spreken. Het kan gaan om een boodschap voor de cliënten of bezoekers, maar ook ter inspiratie van jouw medewerkers of om een prettige werkomgeving te creëren.

Deco-Sign textiel

Deco-sign wordt bij nieuwbouw vaak al direct in het ontwerp meegenomen, maar leent zich bovenal heel goed voor het upgraden van bestaande panden of verblijfsruimten. Een complete metamorfose tegen een bescheiden investering is goed mogelijk. Kale muren veranderen met decotextiel in ware kunstwerken.

Deco-sign textiel, ook wel peesdoek genoemd wordt strak gespannen in een aluminium frame dat op de wand is bevestigd. Achter het doek blijft wat ruimte over, afhankelijk van het model frame kan dat variëren van enkele millimeters tot centimeters. Dit schept veel mogelijkheden…

Betaalbaar alternatief
Een beschadigde of lelijke wand kan eenvoudig aan het oog worden onttrokken of niet in gebruik zijnde deuren of andere objecten worden verborgen. Veelal is het aanbrengen van deco-textiel aanzienlijk goedkoper dan bouwkundige reparaties als stucwerk en/of schilderen. Indien nodig is het peesdoek eenvoudig zonder gereedschap of speciale kennis te vervangen. Tevens een ideaal middel als POS materiaal.

Deco-sign textiel verbetert akoestiek
Een “zachte” wand van standaard peesdoek absorbeert geluid zoals een akoestisch systeem plafond, zachte vloerbedekking of gordijnen. In een ruimte waar de akoestiek sub-optimaal is kan een wand met peesdoek wonderen verrichten. Om de geluiddempende eigenschappen van textiel graphics nog meer te verbeteren is het mogelijk achter het doek, onzichtbaar, geluidsabsorberende panelen te plaatsen.

De mogelijkheden bij het toepassen van peesframes en deco textiel zijn onbeperkt. Uiteraard bepaal je zelf welke afbeelding op de wand gaat komen. Wat het formaat betreft zijn er nauwelijks beperkingen, maar ook is er keuze uit een veelheid van peesframes, van ultradun tot robuust. Ook met verlichting, als dan niet dimbaar of te veranderen van kleur. Zelfs dynamische verlichting behoort tot de mogelijkheden.
Hoe mooi de graphic aan de muur ook is, je raakt er wellicht een keer op uitgekeken. Een nieuwe is snel besteld en geleverd. Indien nodig geplaatst door een SIZO monteur.
Wil je de werkomgeving dynamisch houden, dan biedt de SIZO wisselservice uitkomst. In overleg met jou, produceren we een aantal graphics passend op jouw peesframe. In de afgesproken frequentie komt een SIZO monteur het doek wisselen, zodat je werkplek telkens weer nieuw lijkt. Vaak wordt gekozen met de seizoenen mee te gaan maar in principe is alles mogelijk.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Sizo textiel

In ons 25-jarig bestaan heeft SIZO enorm veel meters aan textiel bij klanten geplaatst, voor de retail- en deco branche. Textiel dat ingezet is ter decoratie, voor de bewegwijzering, als informatievoorziening of om lelijke/kapotte wanden af te schermen. Het kan allemaal!

Textiel is een materiaal waar je vrijwel elke visual of foto op kan laten printen in hoge kwaliteit. De doekframes kunnen de hoek om gebouwd worden, rond zijn, recht toe recht aan zijn en voor buiten en binnen. Tal van mogelijkheden dus, ook voor bij jou op de zaak.

Perfect geholpen. Snel en accuraat.

Is er bij jou op de zaak ook een ruimte die wel opgeleukt kan worden, of zijn er ruimtes waar de akoestiek van verbeterd kan worden, kunnen wij je erbij helpen. Met onze expertise weten we welk materiaal het best geschikt is voor bij jou in en om het pand. Stuur ons een berichtje of kom langs bij ons in het experience centre en we vertellen je alles wat je moet weten.

Akoestiek verbeterd
92%
Sfeer bepaald
78%
Doeken verwisseld
63%
Ontworpen
54%

Heb je nog geen idee wat het best bij jou in het pand past of welk materiaal het best tot zijn recht komt? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom, waar wij allerlei soorten panelen klaar hebben liggen om het verschil aan jou en je collega’s te tonen. Op onze website kan je ook maar zo goed inschatten hoe het materiaal eruit zal zien.
Zien we je snel?

Projecten

Een jong en dynamisch bedrijf is Apoc Aviation, en dat moet het hoofdkantoor ook uitstralen volgens de eigenaar; Max Lutje Wooldrik. Dit geldt voor zowel de binnen als buiten signage-uitingen. Zijn verwachtingen waren hoog, als perfectionist pur sang. Aan ons de klus om aan alle verwachtingen te voldoen!

In en om het bedrijf zijn er diverse ruimtes, zoals een sportruimte, een poolruimte, een cafe en kleedkamers. Dit komt omdat Apoc 24/7 actief is om aan alle wensen van hun klanten, die over heel de wereld verspreidt zitten, te voldoen. Daarom moet het bedrijf ook als een thuis aanvoelen.

Deco textiel kan hier enorm aan bijdragen door hoge kwaliteit visuals en foto’s in te zetten. Waarmee de werknemer of bezoeker zich goed zal voelen. Naar ons weten is dit goed gelukt bij Apoc Aviation, bekijk de foto’s en oordeel zelf!

De Jumbo Visma sportploeg is dit jaar verhuisd met het hoofdkantoor naar Den Bosch, in een gloednieuw pand. Binnenin het pand zijn er talloze sign-uitingen ingezet, waaronder een flink aantal textiel doeken. Waarbij de functie niet alleen ter decoratie is, maar ook ingezet is voor de akoestiek.

De textiel doeken, ook bij Jumbo Visma, absorberen van nature deels het omgevingsgeluid, het kan écht een verschil maken. In het geval van Jumbo Visma is het een standaard textiel doek. Maar is de wens om een ruimte op het gebied van akoestiek helemaal te verbeteren is het mogelijk om achter de doeken een geluidsabsorberend paneel te plaatsen.

Het hoofddoel van textiel doeken blijft echter om een ruimte op te leuken met een geweldige visual of bijvoorbeeld een inspirerende quote. Voor Jumbo Visma hebben we een aantal memorabele sportmomenten, haarscherp, op textiel gedrukt en in een op maat gemaakt frame geplaatst. Een prachtig resultaat, als je het ons vraagt.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.