VERGADEREN

IN SFEER

Vergaderen moet zowel ontspannen als productief zijn. Het ontwerp, de inrichting en met name de aankleding dragen sterk bij aan de effectiviteit van de vergaderruimte. Interieurdecoratie Met sign-materialen als fotobehang, akoestische visuals, glasfolie of spanplafonds kan een ruimte precies die sfeer meegeven die gewenst is.

Interieurdecoratie met signage technieken

Cognitieve functies als concentratie, geheugen en aandacht worden sterk beïnvloed door hun omgeving. Zeker tijdens vergaderen is het van belang dat dit in een omgeving gebeurd die daarop is ingericht.

Een vergaderruimte of conferentiezaal moet aan specifieke eisen voldoen. Akoestiek is natuurlijk van groot belang. Daarnaast moet de decoratie van de vergaderkamer inspireren maar niet afleiden. Zeker als er regelmatig partijen van buitenaf mee vergaderen is het van belang de identiteit van het bedrijf op subtiele wijze terug te laten komen in de aankleding van de conferentie ruimte.

Met signage technieken zijn wij in staat je ruimte tegen aantrekkelijke kosten te transformeren of aan te passen aan de gewenste doelstelling.

Paneel
Dibond plaatmateriaal. Makkelijk te voorzien van een full color visual in allerlei soorten folie. Niet meer tevreden? Dan wisselen wij makkelijk de visual!
Logo
RVS frees letter tekst. Alle vormen en maten zijn beschikbaar om de juiste sfeer over te brengen aan de bezoekers en gasten.
Folie
Etched folie. Perfect om privacy te bieden in een ruimte als een vergaderzaal. De folie is in elke vorm en maten te maken en is tevens printbaar.
Met raamfolie kunnen wij een stukje privacy creëren. Glas kan worden beplakt met een etsfolie voor een semi-transparant effect. Maar ook glasheldere transparante clearview folie met een mooie visual erop geprint kan heel mooi zijn. Of wat dacht je van een smart-folie die met een druk op de knop van transparant verandert in een ondoorzichtige privacy folie?
Met textielframes aan de wand of het plafond kun je voor een fractie van de kosten van een stukadoor of schilder een wand upgraden. Op het textiel/ peesdoek kunnen we ook mooie visual printen. Behalve dat peesframes met peesdoeken een sterke visuele functie hebben zijn ze van nature ook geluidsabsorberend. Dit komt de akoestiek in de vergaderruimte ten goede. Eventueel kunnen wij de peesframes nog voorzien van extra akoestisch absorberende materiaal. Afhankelijk van de situatie kan een textielframe ook met ingebouwde ledverlichting worden gebouwd. En “last but not least”, een peesdoek laat zich eenvoudig wisselen. Een metamorfose tegen kleine kosten.
Interieurfolie is een van de veelzijdigste materialen die Sizo in kan zetten om je vergaderruimte naar het “next level” te brengen. Er zijn veel soorten decoratieve foliën. Met renovatie folie kunnen verouderde of beschadigde objecten als deuren, meubels en wanden in een oogwenk als nieuw worden. Maar ook het blad van je vergadertafel kunnen we van een nieuw laagje “hout” voorzien, of “leder, suède , koper, steen, … “. Met whiteboard folie transformeren we een oppervlak in een beschrijfbaar whiteboard dat gelijk dienst kan doen als projectiescherm. We kunnen het ook nog magnetisch maken met magnetische folie. Of een lekker authentieke schoolbord of krijtbord folie. En dan natuurlijk de folies met mooie visuals op de wand of vloer. Fotobehang van naadloos Airtex of Brick Stone film die rechtstreeks op steen of stucwerk kan worden aangebracht. Je wand hoeft echt niet super glad te zijn om folie aan te kunnen brengen, met de folies die wij gebruiken kunnen wij zelfs over een grof granol of spachtelputz monteren. En als het echt niet gaat brengen we panelen aan…
Akoestische panelen. Wanddecoratie kan naast zijn visuele functie ook prima fungeren als geluidsabsorberend object. Achter een speciaal geluid doorlatend peesdoek met mooie visual monteren wij een geluidsabsorberend materiaal. Hinderlijk reflectie van geluid wordt hierdoor gereduceerd en draag per direct bij aan de functionaliteit en comfort van de vergaderruimte.
SIZO heeft haar roots in de grote retail ketens. Wij zijn gewend aan kosten-efficient werken, onze schaalgrootte maakt dat wij materialen scherp in kunnen kopen en op eigen machinepark kunnen verwerken. Installeren doen we met eigen ervaren monteurs.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Professioneel

Een fijne, professionele omgeving om samen overleg te plegen.

Veelzijdig

Door de veelzijdigheid aan producten kun je de ruimte zo gaaf maken als je zelf wilt.

Stimulans

Een mooie ruimte kan helpen bij het (sneller) sluiten van deals.

Gespreksstarter

Een geweldige ruimte kan het begin zijn van een prachtig gesprek.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.