WERKPLAATS

Met sfeer

Elke ruimte in een onderneming is geschikt voor deco-signage, of dit nu om vergaderruimte gaat of een omgeving als een werkplaats.

Produceren en logistiek, ook daar is sfeer belangrijk!

Iedereen werkt graag in een aansprekende ruimte. Ook de collega’s van productie en logistiek worden graag geïnspireerd in hun werkomgeving. Ook daar is met interieur signing meer mogelijk dan de standaard pin-up kalender.

nterieur signing is niet alleen belangrijk voor bezoekers en relaties, denk vooral aan de eigen medewerkers! Een bedrijf is als een complexe machine. Elk onderdeel is belangrijk voor het goed functioneren van de organisatie. In de praktijk zien we vaak dat er aan de aankleding van ruimten waar extern bezoek komt veel aandacht wordt gegeven. Bij met name werkplaatsen en logistieke ruimten ligt de focus vaak op efficiency en dit soort ruimten zijn vaak sober van beleving. Het is bekend dat plezier in het werk en de mate van ziekteverzuim onder meer afhangen van hoe de werknemer zijn dag beleeft.

Stapt hij/zij elke dag in een somber magazijn met geen of nauwelijks daglicht of komt hij naar een inspirerende omgeving waar hij zich prettig voelt. Met deco-signage dat is aangepast aan de eisen in zo’n omgeving kan met een klein budget al een groot verschil worden gemaakt.

Folie
Folie op een voorraadkast is een goede oplossing om een loze ruimte op te leuken voor een algehele, betere sfeer.
Doek
Een canvas doek is een ideaal materiaal om een ruimte mee op te vullen. Daarnaast is het doek makkelijk (zelf) te verwisselen.
SIZO haar roots liggen in de retail wereld. Wij werken kosten-efficient, de schaalgrootte maakt dat wij materialen scherp in kunnen kopen en op kracht kunnen verwerken. Installeren doen we met ons eigen team aan ervaren monteurs.

Bel ons even!

Om meer te weten te komen over SIZO Deco signing.

Zes ideeën
om een productieomgeving met deco signing te upgraden.

1. Een mooie visual op de kop van de pallet-stellingen

Voorzien de koppen van de pallet-stelling in het magazijn van panelen met een opbeurende graphic. Een donkere en grauwe opslagruimte kun je omtoveren naar een vrolijk magazijn met bijvoorbeeld op elkaar afgestemde natuurlijke afbeelding of iets met veel kleur.

2. Skylight plafond in de werkplaats

Komt er in je werkplaats of magazijn weinig of geen daglicht binnen dan kan dat, zeker in de winter, een zeer negatief effect hebben op de gemoedstoestand van je collega’s.

Een SIZO Skylight genereert een lichte, zonnige plek en leidt tot een directe metamorfose. Het idee van helder daglicht stemt mensen vrolijk en draagt positief bij aan de productiviteit.

3. Mega grote textiel visual op een blinde muur

Een groot pees doek op een kale wand kan met een juist gekozen afbeelding een ruimte op een positieve wijze domineren. Het pees doek trekt de aandacht weg van minder opbeurende objecten of aspecten van de ruimte.

Bijkomende voordeel is ook nog dat een pees doek een geluidsabsorberende werking heeft, zeker indien gekozen wordt voor een combinatie met akoestisch schuim. Dit kan het geluidsniveau en hinderlijke akoestische weerkaatsingen sterk reduceren.

En, een pees doek is eenvoudig, tegen geringe kosten, verwisselbaar. Ga met de seizoenen mee en blijf je medewerkers steeds opnieuw inspireren.

4. Beplak grote machines, overheaddeuren of voorraadkasten

Met het enorme gamma aan print foliën dat er beschikbaar is kan nagenoeg elke ondergrond worden beplakt. Upgrade de binnenzijde van de roldeuren (buitenkant kan natuurlijk ook) met een hoogwaardige folie met een mooie print of structuur. Maak van die rij voorraadkasten of paternosters een kleurrijk kunstwerk.

5. Plaats een lichtreclame met een inspirerende tekst

Vaak wordt een doosletter tekst of een andere vorm van lichtreclame ingezet voor de naamsbekendheid van een onderneming. Het is echter ook goed mogelijk om een ruimte er mee op te vullen met bijvoorbeeld een inspirerende tekst, met als effect dat de collega’s geïnspireerd raken.

6. Beplak je hef-truck

Een heftruck wordt in een magazijn of werkplaats (vaak) dagelijks gebruikt door de collega’s om allerlei producten en materialen mee te verplaatsen of om in de stellingen te plaatsen. Deze machine wordt echter vaak over het hoofd gezien als middel om de werkruimte of werkomgeving mee op te leuken. Waarom alleen auto’s wrappen of bestickeren als dat ook heel leuk op een heftruck kan.

Sfeerbepaler

Een leuk aangeklede ruimte zorgt voor een betere sfeer onder de collega’s.

Productiviteit

Een fijne omgeving verhoogt de productiviteit van de medewerker(s).

Gespreksstarter

Als klanten langskomen kan een inspirerende omgeving als gespreksstarter dienen.

Afwisselen

Ben je bepaalde uitingen zat, dan is dit over het algemeen makkelijk te wisselen.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.