Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Di-Noc folie

Di-Noc folie is een hoogwaardig, decoratief vinylfolie van 3M, ontworpen om de uitstraling van verschillende oppervlakken te veranderen. Het wordt vaak gebruikt als een goedkoper en sneller alternatief voor het vervangen van dure materialen zoals hout, metaal, steen of glas.

Di-Noc folie heeft een dunne, flexibele structuur die gemakkelijk kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken, zoals muren, deuren, kasten, meubels, plafonds en meer. De folie is verkrijgbaar in verschillende patronen en texturen, waaronder houtnerf, beton, marmer en metalen afwerkingen.

Di-Noc folie is duurzaam, bestand tegen slijtage en gemakkelijk te reinigen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om het uiterlijk van een oude muur te vernieuwen, om een ​​nieuwe look te geven aan kantoormeubilair of om een ​​oude deur een frisse uitstraling te geven.

Een ander voordeel van Di-Noc folie is dat het in vergelijking met het vervangen van dure materialen kostenbesparend kan zijn, omdat het aanbrengen van de folie minder arbeidsintensief en tijdrovend is. Bovendien is het een duurzame en milieuvriendelijke oplossing omdat het de levensduur van de bestaande oppervlakken kan verlengen en het gebruik van nieuwe materialen kan verminderen.