Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Uit welke type digital signage kan ik kiezen?

Zoals hierboven al werd beschreven heb je keuze uit een behoorlijk assortiment. Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Daarom kan de keuze pas gemaakt worden, wanneer beide partijen om tafel zijn gaan zitten om te sparren. Hier lichten we echter wel uit, wat er precies mogelijk is. Waar mogelijk jouw oplossing ook tussen staat.

Digitale signing aan de gevel van je pand.

Het scherm kan integraal in je gevel worden verwerkt of door middel van een frame op het pand gemonteerd. Het formaat, de pixel pitch, de modules en andere aspecten kunnen hierbij uiteraard verschillen. Dit ligt aan de voorkeur vanuit jullie en wat er mogelijk is in jullie specifieke situatie. Hierbij is het belangrijk om te kijken vanaf hoeveel meter de passant het scherm zal zien, dit is namelijk een goede graadmeter om te bepalen welke pixel pitch er gekozen wordt. Hoe groter de afstand hoe groter de pixel pitch, hoe kleiner de prijs. Tevens kan het voorkomen dat er een vergunning is vereist voor een led-scherm aan de buitenzijde van je pand. Ook dit proces neemt L2L Ledscreens graag voor je uit handen. Komen jullie langs in het Experience Center van L2L Ledscreens? Hier staan diverse led-schermen opgesteld, waarbij je verschillen zelf kunt ervaren.

raamfolie
raamfolie

Transparant led-scherm digitale signage.

Een transparant led-scherm kun je aan de binnenzijde van een raampartij hangen zonder het uitzicht te verliezen. Hiermee kan je de laatste (branding)acties tonen aan de voorbijgangers terwijl jij en je collega’s gewoon naar buiten kunnen blijven kijken. L2L Ledscreens heeft een voorbeeld van een transparant led-scherm in de showroom hangen. Wil je deze bekijken, alvorens je over gaat tot aankoop? Dat moedigt L2L Ledscreens alleen maar aan! Kom je snel langs?

LCD-scherm TotUm digitale signing.

De L2L Ledscreens TotUm met touch screen is een perfect middel om als POS-item, informatievoorziening of branding tool in te zetten. Toon je website met een aanmeld formulier, laat de mooiste bedrijfsvideo’s zien of toon de laatste acties op een interactieve pagina. L2L Ledscreens heeft een grote voorraad aan L2L Ledscreens TotUms, levering kan dus snel plaatsvinden. Geïnteresseerd? Of wil je meer weten? Zie het hier!

raamfolie
raamfolie
raamfolie

Digital signage op een mast.

Wanneer je bedrijfspand langs een snelweg of N-weg staat, is het aan te raden om een outdoor led-scherm in te zetten. Mocht het niet mogelijk zijn om dit aan je pand te bevestigen, is het ook mogelijk om dit door middel van een mast te doen. Dit soort wegen kunnen soms wel tot een miljoen (of meer) passanten per week hebben, waardoor je content door veel zal worden gezien! Daarnaast kun je ervoor kiezen om advertentieruimte aan te bieden aan omliggende bedrijven. Waardoor het goed mogelijk is dat je je scherm op termijn zelfs terug kunt verdienen!

Digitale signing voor binnen.

Buiten stoppen de mogelijkheden niet. Ook binnen zijn de mogelijkheden oneindig op het gebied van digital signage. Over het algemeen is de pixel pitch hierbij echter wel kleiner (dus duurder). Mede doordat de leesafstand vaak kleiner. Hiervoor is het nodig dat de resolutie hoog is, zodat het ook op kleine afstanden goed lees- en zichtbaar is. De formaten zijn echter, net als buiten onbeperkt. Hier kan het bijvoorbeeld om een scherm van vier vierkante meter gaan, maar het kan ook uitlopen tot 10 vierkante meter of meer. Vraag L2L Ledscreens naar gave voorbeelden van indoor led-schermen. Wil je liever langskomen om schermen in de showroom te zien? Dat kan ook! Maak hier je afspraak.

raamfolie

MEER WETEN?

Wat zijn de voordelen van Digital signage?

Inspelen op actualiteiten

Verandert het weer en is er regen op komst, is er juist een lekker zonnetje aan het doorbreken of speelt je favoriete sportclub? Speel dan live in op de actualiteiten waarmee je bijvoorbeeld een regenpak kan promoten aan de voorbijgangers. Super effectieve marketing! Elk led-scherm wordt door een player aangestuurd, dat eigenlijk een kleine computer is. Hierdoor kan je on-the-spot je content makkelijk aanpassen naar je wensen op dat moment. Bij aanschaf van een led-scherm bij voorziet L2L Ledscreens een op maat gemaakte training zodat je uiteindelijk zelf de besturing kan beheersen.

Aan eigen branding werken

In en om je pand is het verstandig om aan je eigen branding te werken door middel van het led-scherm. Laat bedrijfsvideo’s, foto’s, acties, projecten en je personeel zien zodat iedereen een band met je bedrijf aan gaat. Met als grootste voordeel dat je naamsbekendheid vergroot. Wil je dit ook? Laat hier je wensen achter.

Personeel werven met een eigen led-scherm

Ben je op zoek naar personeel voor je eigen zaak of zaken? Laat dit zien aan voorbijgangers op je led-scherm aan de gevel. Het grote voordeel hiervan is dat de mogelijke kandidaten direct weten waar je zit en hier ook een ‘feeling’ bij krijgen. Dit maakt de drempel om binnen te stappen een stuk lager dan wanneer je een vacature online tegenkomt.

De kosten van het scherm snel terugverdienen

De outdoor led-schermen zijn perfect om advertenties te tonen. Wanneer je zelf voor je bedrijf hier al een invulling aan hebt gegeven, heb je als het goed is nog zeeën van reclametijd over voor bedrijven uit – bijvoorbeeld – de omgeving. Wanneer je hier een bedrag voor vraagt per minuut of per advertentie zal je binnen de kortste keren je scherm terug verdienen en uiteindelijk zelfs winst maken! Veel bedrijven doen dit al. Volg je ook?

raamfolie

MEER WETEN?

Digital signage aanschaffen voor je onderneming

L2L Ledscreens nodigt je uit in het experience center, zodat ieder betrokken persoon binnen jullie firma een idee krijgt bij de verschillende schermen die hier opgesteld staan.

Eenmaal een beeld gekregen van de schermen, legt de verkoper van L2L Ledscreens het plan aan je voor, waarbij er vanuit de best mogelijke situatie voor beide partijen wordt gekeken.

Wanneer beide partijen tevreden zijn over het plan dat op tafel ligt, gaat het proces van start. Dit verschilt uiteraard per scherm en situatie.

Kun je je hier in vinden? Maak direct een afspraak met een verkoper van L2L Ledscreens.

raamfolie

MEER WETEN?

Waarom je digitale signing wil aanschaffen bij L2L Ledscreens

L2L Ledscreens is één van de eerste bedrijven uit Nederland dat gespecialiseerd is in led-schermen. Dit maakt dat L2L Ledscreens weet welke producten, leveranciers en onderdelen van hoge kwaliteit zijn. Waardoor je ten alle tijden van goede producten bent voorzien. Tevens schaft L2L Ledscreens bij elk aangeschaft scherm ook een voorraad aan, waardoor storingen of defecte schermen altijd gerepareerd kunnen worden zolang de voorraad strekt.

Wil je graag om tafel om van je wensen realiteit te maken? Vul het onderstaande formulier in om het werkelijkheid te maken.

    Cases