Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Dino Experience Park

Het idee

De eigenaar van IJsselweide, Michel de Meijer heeft besloten om zijn golfbaan te sluiten om plaats te maken voor het Dino Experience Park. Hier wordt onder andere gewerkt aan het Jurassic Golfpark, waar wij van SIZO met trots een steentje bij hebben mogen dragen. Het blijft niet bij de mini golfbaan, in de komende weken staat er nog veel meer te gebeuren. Daar over later meer.

De uitwerking

Aan de hand van het logo – wat al klaar stond voor gebruik – is onze ontwerper aan de slag gegaan met de indrukwekkende poort. Als snel kwam een ontwerp tot stand waar de schubben van een dino de rode draad door het verhaal waren. De poort moet een goede indruk geven, van hoe de rest van het park eruit komt te zien.

De uitdaging zat voor ons voornamelijk in de hoogte, de constructie en het feit dat het bestaande hek moest blijven staan. Uiteindelijk is er een aluminium koker frame geplaatst aan de betonnen

constructie van de brug. Het frame is bekleed met Dibond platen voorzien van een full color afbeelding. De gehele constructie is op locatie gemaakt, zodat het perfect bij deze situatie past.

Ook zo’n gaaf project als het Dino Experience park op de planning staan? Neem vrijblijvend contact op met één van onze professionals, zij staan je graag te woord.