Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Doosletter

Een doosletter is een type verlichte letter die vaak wordt gebruikt in reclame en signage om bedrijfsnamen, logo’s of andere boodschappen te communiceren. Het wordt ook wel een lichtreclame letter of een lichtbakletter genoemd.

Doosletters worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, acryl of roestvrij staal. Ze hebben vaak een 3D-ontwerp en zijn hol van binnen. Het achterste deel van de doosletter wordt voorzien van een lichtbron, meestal LED-verlichting, waardoor de letter van binnenuit wordt verlicht. Hierdoor ontstaat een opvallend visueel effect dat de aandacht trekt en de zichtbaarheid van de boodschap vergroot.

Doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor reclame- en signage-toepassingen. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van de specifieke vereisten en omgevingsfactoren.

Verlichte doosletters bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten signage, zoals traditionele verlichte borden en neon-letters. Ze zijn duurzamer, energiezuiniger, gemakkelijker te onderhouden en bieden een hoge mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid. Dit maakt ze een effectieve manier om een merkboodschap te communiceren en de visuele aantrekkingskracht van een bedrijf te vergroten.