Doosletters & Logo’s

24/7 je identiteit en locatie in beeld

Doosletters en logo’s in 3D zijn ideale producten om je bedrijf of organisatie mee kenbaar te maken. Zowel voor binnen als buiten zeer geschikt om reclame mee te maken of aan te geven waar je gevestigd bent. Je naam duidelijk zichtbaar op je pand, overdag, maar met led-verlichte doosletters ook ’s avonds en in de nacht.

“3D doosletters aan de gevel genereren een ongekende impact!”

Doosletters kunnen in bijna elke vorm en uitvoering gemaakt worden. Elke doosletter is uniek en wordt custom-made geproduceerd. In jouw huisstijl, jouw kleur en het gewenste formaat.

De keuze aan uitvoeringen is enorm. Onverlicht, verlicht van achteren, opzij of naar de voorkant. Neon, led of aangelicht. Ook in materiaal en afwerking zijn doosletters volledig te personaliseren.

Waarom de naam “Doosletter”? Een doosletter is gemaakt als een holle doos met een deksel. Afhankelijk van de uitvoering is een verlichting aangebracht in de doos.

Doosletter worden met name aangebracht op buitengevels. Het grote voordeel van gevelreclame is dat deze altijd zichtbaar is. Ook als je onderneming gesloten is werk je nog steeds aan je promotie en herkenbaarheid. De wervende werking van de gevelreclame werkt dus altijd door, 24/7. Met een goedgekozen en professioneel gemaakte doosletter kun je je onderscheidden van anderen en genereer je een professionele en pakkende uitstraling voor je winkel of organisatie. Een bijkomend maar belangrijk voordeel is dat iedereen de locatie van je onderneming weet te vinden als je duidelijke doosletters aan de gevel hebt.

Hoe worden doosletters en logo’s meestal ingezet?

Maximaal bereik met gevelreclame

Maximaal bereik met gevel- reclame

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten.

Welke doosletter is de beste keuze?

Deze vraag kun je niet zomaar beantwoorden. Er zijn veel factoren die meespelen bij het bepalen van de juiste doosletter voor jouw onderneming. Om er maar een paar te noemen:

Neem contact met ons op of kom naar SignZone in
Capelle aan den IJssel.

De SignZone is de meest uitgebreide showroom op sign-gebied van de Benelux. We kunnen je daar alle typen doosletters werkend laten zien en adviseren je graag over jouw project.

Contrast is het sleutelwoord. Maak geen bordeauxrode rode doosletter op een rode bakstenen gevel. Zorg ervoor dat de doosletter tegen te achterwand opvalt. Juist gekozen type doosletter profiel kan daarbij een grote rol spelen. Het type profiel bepaald immers hoe de verlichting is. Ook het ontwerp van de doosletters is belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Natuurlijk wil je de huisstijl van je organisatie zoveel mogelijk doorzetten. Maar hou er rekening mee dat een sierlijke schrijfletter vaak minder duidelijk is dan een strakke blokletter. Onze ontwerpers in de Sizo Signstudio hebben technieken om zichtbaarheid en huisstijl te combineren en zo maximale zichtbaarheid te bereiken. Technieken als een outline aanbrengen in het ontwerp of een dag/nacht folie inzetten kan wonderen doen.
3D doosletters zijn ook zonder verlichting mooi om te zien en hebben een rijke uitstraling. Als deze binnen zijn geplaatst of aangelicht worden door spots is een verlichting niet per se noodzakelijk. Verlichting geeft wel een extra dimensie aan de doosletters. En met name als deze in de buitenruimte hangen zal de attentiewaarde in het donker ongekend zijn.
De mogelijkheden zijn ongekend. Verlichting kan naar voren, opzij of naar achteren worden gemaakt. Of elke combinatie daarvan. Ook delen verlichten of bijvoorbeeld werken met geperforeerde folie is mogelijk. Wat te denken van dag/ nachtfolie waarbij een doosletter bijvoorbeeld overdag zwart is en in het donker wanneer de verlichting aangaat wit is. Sizo gebruikt uitsluitend energiezuinige ledverlichting.
Sizo levert altijd een compleet product op. Dat wil zeggen dat we niet alleen de letters leveren maar deze ook (op hoogte) monteren en aansluiten zodat je een werkend product hebt als wij klaar zijn.
Dat hangt van het type doosletter of logo af maar ook van de positie of het type gevel. Een doosletter op een dak zal altijd op een frame worden gemonteerd. Tegen een gevel is dat vaak ook het geval maar het is ook mogelijk de letters individueel op de gevel te monteren.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Gazelle

We hebben deze week onze grenzen verlegd, letterlijk. Voor Gazelle hebben we namelijk een uitstapje gemaakt naar Kopenhagen, waar Gazelle één van haar testcentra voor e-bikes heeft.

Transformeer jouw fysieke winkel in een onvergetelijke merkervaring

Retailfuturist Howard Saunders benadrukt op het RetailTrends-evenement, RetailTrends Topics, het cruciale belang van fysieke winkellocaties voor het maken van contact met de consument.

Bunk Hotels

Inrichting van hotels in Utrecht en Amsterdam.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.