Dat is leuk! Je kunt hier solliciteren op openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. We wensen je veel succes!
SIZO heeft er voor gekozen naast het interne proces te verduurzamen, ook de duurzame optie mogelijk te maken voor klanten. Hierom hebben we het label; SIZO Green opgezet. We vertellen je er alles over op de hierboven genoemde pagina.
Nee, helaas leveren wij geen diensten aan een particulier. Wel kun je ons bellen voor een tip/doorverwijzing naar goede vrienden van SIZO die dezelfde diensten en kwaliteit leveren.
SIZO Signs is een SI’BON erkend signbedrijf, dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Hier kunt u de SI’BON signvoorwaarden lezen, waar SIZO aan voldoet.
In meer dan de helft van de gevallen is er geen vergunning nodig voor gevelreclame. Mocht dit in jou geval wel zo zijn, nemen wij dit traject graag voor je uit handen. Het kan echter ook voorkomen dat een bepaald industrieterrein zich wil houden aan de eisen van de architect, dan ben je beperkt tot een aantal ontwerpeisen.
In België en Duitsland is het voor ons geen enkel probleem om te werken, dit doen wij voor onze huidige klanten regelmatig. Verder in Europa is het ook goed mogelijk. Voor SIZO is het fijn als wij dit een aantal weken van te voren te horen krijgen zodat wij dit intern met onze monteurs kunnen bespreken en het één en ander in gang kunnen zetten.
Ja. We werken met een vast team van monteurs en interne specialisten die zelf de frames in elkaar zetten, borden vooraf plakken, printwerk realiseren, signing installeren, onderhoud plegen en nog veel meer. Onze monteurs zijn dagelijks door heel het land te vinden waardoor bijvoorbeeld eventuele storingen of schade snel opgelost kan worden. Wil je een keer langskomen? Dat kan! Maak onderaan de pagina je afspraak en we laten je graag het bedrijf zien.
Dat is vervelend… Graag vragen we je ons te bellen om het probleem zo snel mogelijk te kunnen verhelpen.
Goede vraag! Voor ons heel gewoon, maar voor de ‘leek’ volledig onbekend. Signage is een alles omvattende term voor fysieke reclame-uitingen in en om een bedrijfspand of winkel. Dit kan om: lichtreclame, bewegwijzering, auto bestickering, deco-sign, raamfolies, POS-items en nog veel meer gaan. Wil je een goed, inhoudelijk antwoord? Bel ons dan even!
Ja, hierin kunnen wij je ook van dienst zijn. Onze zusteronderneming Sign Heroes is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en design. Neem een kijkje op hun website om een goede indruk van de diensten te krijgen.
Ja, daar hebben wij veel ervaring in. Zo zijn wij huisaannemer van de MediaMarkt en werken we voor ketens als; Plus, Praxis, Kwalitaria, Makro, Optisport, Sportfondsen en meer. Vraag ons gerust naar meer informatie of cases.
Het is zowel voor ons als jouzelf gunstig als de (bedrijfs)auto even door de wasstraat is gegaan voordat wij hem van stickers zullen voorzien. Dit bespaart jullie in kosten (minder uren aan werk) en wij kunnen direct aan de slag. Let wel; gebruik in het wasprogramma geen wax of andere speciale middelen.
Dit hangt uiteraard allemaal van het materiaal en de situatie af waar de doosletter of lichtbak bevestigd is. Onder de juiste omstandigheden (afgeschermd tegen de elementen en vandalisme) gaat een lichtbak of een doosletter tekst soms wel 15 jaar lang mee. Gemiddeld zal dit op 8 tot 10 jaar uitkomen.
De wasstraat is geen enkel probleem voor de folie die wij op jullie auto hebben aangebracht. Schroom niet om snel een bezoekje aan jouw dichtstbijzijnde wasstraat te  brengen. Kijk wel uit wanneer je een hoge drukspuit gaat gebruiken. Zorg hierbij dat de hoek niet te scherp is, zodat de folie niet los zal laten en houd voldoende afstand (zo’n 70 centimeter).
Hiervoor hebben wij een speciale tak opgezet; SIZO Deco-sign! We richten ons hierbij puur op het creatieve aspect van signage, neem een kijkje op de pagina’s om inspiratie op te doen en om te zien wat er mogelijk is.
Leuk! Je kan ons mailen met de insteek van de eventuele samenwerking. We spreken elkaar snel!
U kunt ons kantoor vinden op: Vlierbaan 11, 2908 LR te Capelle aan den IJssel.
We nodigen je van harte uit bij ons in het experience centre. Hier staan verschillende materialen opgesteld waar wij je een duidelijke uitleg bij kunnen geven. Daarnaast krijg  je direct een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en zal je zien dat het een positieve indruk achterlaat.
Ja zeker. SIZO Signs maakt onderdeel uit van de SIZO Group. De SIZO Group is leverancier in conventionele- en digitale signage, bedrijfskleding en promotieartikelen. De SIZO Group bestaat uit:
– SIZO Signs;
– L2L Ledscreens;
– SIZO Identity;
– Sign Heroes;
– Prévu buitenreclame.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.