Finance

Signage financiële instellingen & dienstverlener

Signing in de professionele dienstensector moet van hoog niveau zijn. Een bank of advocatenkantoor met gebrekkige gevelreclame of een goedkope uitstraling wekt niet het vertrouwen bij het publiek dat men nastreeft.

Een hoogwaardige en solide presentatie van de onderneming door middel van kwalitatieve visuele presentatie is een ‘must” in deze sector.

Hoogwaardige signing vereist vakkennis. De investeringen zijn vaak substantieel en de uitstraling moet gedurende de beoogde levensduur van de reclame op hetzelfde hoge niveau blijven. Door tientallen jaren ervaring heeft Sizo deze vakkennis ruimschoots in huis.

Naast advies over materiaalgebruik van bijvoorbeeld gevelreclame kijken we ook naar de montagemogelijkheden en denken mee over het vergunning traject indien nodig.

Wellicht nog belangrijker dan vakkennis is betrouwbaarheid van de organisatie en haar medewerkers bij het kiezen van een signpartner. Sizo heeft een trackrecord van ruim 30 jaar en werkt al decennia voor grote marktpartijen. Daarnaast beschikken wij over alle relevante certificaten als VCA, ISO9001, en ISO14001.

Het personeel is het hart van de Sizo Group. Wij werken uitsluitend met eigen mensen die allemaal beschikken over een VOG en de Nederlandse taal prima beheersen.

De betrouwbaarheid van de organisatie, onze medewerkers en de schaalgrootte hebben ertoe geleid dat Sizo is uitgekozen om het Geldmaat-project uit te voeren. Een van de grootte operaties in de signbranche waar volgens een zeer strak schema en onder opperste veiligheidsmaatregelen duizenden geldmachines van de grootbanken Rabobank, ABN Amrobank en ING zijn omgebouwd naar het nieuwe Geldmaat concept.

Sizo groep heeft met haar dochtermaatschappijen Sizo Signs en L2L Ledscreens een enorm breed pakket aan signoplossingen. Met onze eigen productiefaciliteit en ervaren signmakers kunnen we voor nagenoeg elke uitdaging een passend sign oplossing bieden.

Neem contact met ons op

Om er achter te komen wat voor jou de beste Ledscherm is.

Wij produceren, leveren en installeren onder meer:

Gevelreclame

Vaak in de vorm van hoogwaardige doosletters met interne ledverlichting maar naar wens ook in massieve letters uit bijvoorbeeld acrylaat of exclusieve materialen als RVS of brons. Maar ook een mooie lichtbak met doorsteekletters een uitsteekbak of een haarscherp ledscherm is mogelijk.

Deco-Signing en Interieur upcycling

Upgrade van kantoren, vergaderruimtes of ontvangslobbies door middel van signage technieken als textielframes, decoratieve freesletters en artistieke raamfolie op scheidingswanden. Met hoogwaardige interieurfolies geven wij interieurelementen als binnendeuren, kastenwanden en vergadertafels een tweede leven. Niet alleen economisch zeer aantrekkelijk maar ook heel duurzaam.

Wayfinding & bewegwijzering

Alle vormen van interne en outdoor bewegwijzering zijn onderdeel van ons leveringspakket. Variërend van lift en trappenhuisborden, parkeeraanwijzingen, benamingen van specifieke ruimten of diensten. Sizo realiseert het complete signplan en maakt daarbij gebruik van een oneindige reeks aan materialen. Folie, acrylaat, hout, biopanel, aluminium, messing, schuimpanelen. Wij verwerken nagenoeg elk type materiaal om je bewegwijzering de gewenste uitstraling te geven of aan te laten sluiten op je huisstijl.

Ledschermen

Onze ledschermen worden breed ingezet. Aan de gevel, op een mast of indoor. Een ledscherm kan nagenoeg in elke formaat en vorm worden gebouwd en dient niet alleen als platform voor promotie en reclame maar is ook een ideaal medium om informatie te delen met bezoekers of publiek en kan zelfs dienstdoen als sfeermaker.

Actiematige communicatie

Nagenoeg alle producten van de Sizo-Group lenen zich voor actiematig adverteren. Denk aan tijdelijk folie op een raampartij met een nieuwe hypotheek aanbieding, zorgpolis of nieuw advies product. Banners aan de gevel met een aantrekkelijk tijdelijke aanbieding of een indoor actie met rolbanners.

Waarom voor Sizo Group kiezen?

Er zijn veel redenen waarom Sizo Group de juiste partner is voor jouw organisatie. Samenwerken met Sizo wordt vaak bestempeld als zeer prettig. Wij hebben met onze klanten vaak een relatie die (soms tientallen) jaren bestaat en raken eigenlijk nooit een klant kwijt. Onze vorm van samenwerken moet je ervaren maar we geven toch wat kernpunten waarop onze werkwijze is gebaseerd.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Ons signbedrijf biedt een breed scala aan diensten voor financiële bedrijven, waaronder het ontwerpen en produceren van aangepaste bewegwijzering en signage-oplossingen, van lobbyborden tot buitenreclame.
Onze signage-oplossingen zijn specifiek ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw merkidentiteit. We gebruiken uw kleurenpalet, logo en designelementen om consistentie over te brengen en een professionele uitstraling te garanderen.
We hebben diverse projecten voltooid, waaronder op maat gemaakte balieborden met het bedrijfslogo, glazen scheidingswanden met geëtste branding en aanduidingen voor verschillende afdelingen en kantoren. Opmerkelijk projecten zijn het decoreren van 30 kantoorverdiepingen van een van de grootste verzekeraars van Europa en het rebranden van bijna 1200 geldautomaten van Ing Bank, Abn Amrobank en Rabobank naar Geldmaat.
We zijn goed bekend met de richtlijnen en voorschriften en zorgen ervoor dat al onze signage voldoet aan wettelijke eisen, zoals privacy voorschriften en toegankelijkheidsnormen en regelen indien gewenst de nodige vergunningen.
De tijdsduur varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Kleinere projecten kunnen binnen enkele weken worden afgerond, terwijl grotere projecten meer tijd in beslag kunnen nemen. We streven er echter altijd naar om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Is er nood aan de man of een calamiteit dan kunnen we soms al binnen een dagdeel een oplossing bieden.
Zeker weten! We bieden onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw signage er altijd professioneel uitziet en goed functioneert. Ons team staat klaar om eventuele problemen snel op te lossen, zodat je bedrijf altijd een positieve indruk achterlaat.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Wand beplakken Feyenoord

Voor Feyenoord hebben we de wand op hun locatie Varkenoord voorzien van full color folie.

Roffa Reefs

Wij hebben recent een kleurrijke bestickering verzorgd voor Roffa Reefs, een innovatieve startup in Rotterdam die zich inzet voor duurzame aquacultuur van mariene organismen.

Pegamento

Voor Pegamento mochten wij de kantoorinrichting aanpakken.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.