Folie

RAAM, WAND & VLOER

Folie als reclamedrager

Folie als reclame- drager

Folie is een van de meest veelzijdige sign-producten. Printbare folie is bij uitstek geschikt als visueel communicatiemiddel in zowel klein als grootformaat. Door de continue ontwikkelingen bij de fabrikanten van zelfklevende folies, worden de toepassingsmogelijkheden steeds groter.

Raamfolies op de buitengevel of op binnenwanden zijn bekende reclame dragers in het hedendaagse beeld. Op dit gebied is er echter nog zoveel meer mogelijk. Moderne folies kunnen geplakt worden op nagenoeg elke ondergrond zoals; beton, steen, hout en zelfs granol.

Bovendien kan folie toegepast worden op wanden en gevels evenals plafonds en vloeren. Folie is niet voor niks het meest veelzijdige sign-product. Tevens ook objecten als vervoermiddelen. Bijvoorbeeld wrap folie, meubels, machines, (rol)deuren, pilaren etc. kunnen dienen als reclamedrager.

Folie dient als reclamedrager. Maar is ook uitermate geschikt om snel en tegen acceptabele kosten, binnen- en buitenruimte te renoveren. Of om jouw interieurinrichting een tweede leven te bieden. Een indrukwekkende metamorfose en nieuw plan op jouw locatie te realiseren.

Folie biedt niet alleen visuele functies, maar er zijn nog tal van andere praktische toepassingen. Denk aan zon- of warmtewering, blokkeren van UV straling, dempen van geluid met textielfolie en inbraak werende eigenschappen.

Er is een enorm arsenaal aan verschillende producten beschikbaar om voor elke specifiek toepassing de juiste folie in te kunnen zetten. Is de toepassing tijdelijk of permanent? Binnen of buiten? Wat is de ondergrond? Moet er worden geprint en/of gelamineerd. Kortom, er is genoeg mogelijk als het om folies gaat.

SIZO is een expert of het gebied van sign folie. Bovendien heeft SIZO alles onder één dak. De studio, een print-afdeling, een eigen atelier waar al het werk wordt voorbereid en een eigen werkplaats waar frames etc. tot stand worden gebracht. Hierdoor kunnen we erg flexibel zijn in de planning en schakelen we snel bij het veranderen van een situatie of wens. Daarnaast ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste materialen, en verzorgen we het printwerk voor je. Onze montage teams zorgen ervoor dat alles strak en perfect op locatie wordt aangebracht.

Het snelle handelen zorgt ervoor dat we een geschikte partner voor de organisatie kunnen zijn wanneer het op POS materiaal aankomt. Acties, kreten en artikelen wisselen binnen no-time. Dit vergt goede communicatie met een leverancier die de situatie begrijpt en daar (zo snel mogelijk) naar handelt.

Ook folie gebruiken als visueel communicatiemiddel?

Ook folie gebruiken als visueel communicatie-middel?

Neem contact met ons op. SIZO helpt je graag verder om je wensen te realiseren, in alle soorten en maten.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

SIZO Cases​

Wand beplakken Feyenoord

Voor Feyenoord hebben we de wand op hun locatie Varkenoord voorzien van full color folie.

Mediamarkt Techvillage Rotterdam

Complete metamorfose van Mediamarkt de corner naar het nieuwe "Techvillage" concept.

Transformeer jouw fysieke winkel in een onvergetelijke merkervaring

Retailfuturist Howard Saunders benadrukt op het RetailTrends-evenement, RetailTrends Topics, het cruciale belang van fysieke winkellocaties voor het maken van contact met de consument.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.