Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Fotobehang

Fotobehang is een type behang dat is ontworpen om een kamer of ruimte te verfraaien met een groot formaat afbeelding, vaak een foto of een afbeelding van hoge kwaliteit. Fotobehang kan in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar zijn, afhankelijk van de gewenste look en feel.

Er zijn verschillende soorten fotobehang, waaronder papieren fotobehang, vinyl fotobehang en Airtex fotobehang. Papieren fotobehang is gemaakt van papier en is meestal de goedkoopste optie, maar is minder duurzaam dan andere soorten fotobehang. Vinyl fotobehang is gemaakt van PVC en is duurzamer dan papieren fotobehang, waardoor het een goede optie is voor drukbezochte ruimtes. Airtex fotobehang is gemaakt van niet-geweven materiaal en is een duurzame, scheurbestendige en milieuvriendelijke optie die gemakkelijk te installeren en schoon te maken is.

Fotobehang kan worden gebruikt in verschillende ruimtes, waaronder woonkamers, slaapkamers, kantoren en zelfs commerciële ruimtes zoals hotels en restaurants. Het kan een geweldige manier zijn om een saaie muur tot leven te brengen en de algehele uitstraling van een kamer te verbeteren.