Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Freesletter

Freesletters zijn driedimensionale letters of logo’s die zijn uitgesneden uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof, metaal of schuim, met behulp van een freesmachine. Een freesmachine gebruikt een roterend snijgereedschap om materiaal weg te frezen en het ontwerp van de letters of logo’s te creëren.

Freesletters kunnen op verschillende manieren worden geproduceerd, afhankelijk van het materiaal en de gewenste afwerking. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gefreesd uit massief materiaal, uitgefreesd met een holte achter de letters voor een lichtere uitstraling, of gevuld met acrylaat of andere materialen voor een volledigere en dikkere uitstraling.

Freesletters worden vaak gebruikt voor bedrijfsnaam- of logo-weergave, bijvoorbeeld op gevels, reclameborden, binnen- en buitenreclame, displays, etalages en meer. Ze bieden een professionele en opvallende manier om de identiteit van een bedrijf te communiceren en kunnen in verschillende maten, vormen en kleuren worden geproduceerd om aan specifieke behoeften te voldoen.