freesletters

frees-letters

Gevelletters

Gevelletters voor aan je pand

SIZO biedt freesletters aan die in verschillende formaten, materialen, diktes, kleuren, lichtdicht, lichtdoorlatend en toepassingen komen. Heb je liever nét even dat extra’s aan de gevel hangen? Kies dan voor gevelletters uit RVS.

Elk logo, elke wens, elke gevel en elke situatie ziet er anders uit, dat begrijpen we bij SIZO maar al te goed. Gevelletters voor op de gevel biedt jouw onderneming een mooi, betaalbaar alternatief op de duurdere varianten als een lichtbak of een doosletter tekst. Naast dat het uit allerlei materiaal vervaardigd kan worden, is het ook mogelijk om het in verschillende vormen, kleuren en maten te maken. Zo kan het naadloos aansluiten op je huisstijl of wensen.

Voordelen van lichtreclame

Gevelletters zijn uitgefreesde teksten en vormen uit een plaat. Het grote voordeel hieraan is dat we vrijwel elk soort plaatmateriaal op onze Zünd kunnen leggen en jouw huisstijl hieruit kunnen vervaardigen. Of het nu uit Forex, Acrylaat, Dibond of hout gefreesd wordt, de mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.
Zolang het ontwerp dat tot stand is gekomen, niet al te klein (of veel te groot) is kunnen wij het met onze Zünd tot een geweldig eindproduct realiseren. De reden dat het niet te klein mag zijn is dat de machine iets te grof is voor het fijne werk. De tekst is beperkt in de grootte door de maximale afmetingen van het plaatmateriaal en de machine.

Naast dat het ontwerp in verschillende maten en materialen gemaakt kan worden, kun je er ook voor kiezen om er een speciaal SIZO sausje aan toe te voegen. Dit kan gerealiseerd worden door het plaatmateriaal van tevoren van een full color print te voorzien. Of de letters te beplakken met een full color of snijfolie. Dit geeft nog een extra lading aan het ontwerp.

Zolang het ontwerp dat tot stand is gekomen, niet al te klein (of veel te groot) is kunnen wij het met onze Zünd tot een geweldig eindproduct realiseren. De reden dat het niet te klein mag zijn is dat de machine iets te grof is voor het fijne werk. De tekst is beperkt in de grootte door de maximale afmetingen van het plaatmateriaal en de machine.

Verschillende soorten gevelletters

Zoals we eerder al hebben genoemd, is het mogelijk om freesletters uit verschillende soorten materialen te vervaardigen. Hieronder sommen we een aantal van deze op, aan de hand van de eigenschappen, kleuren en kwaliteiten.
Met Acrylaat bieden wij topkwaliteit. Het soort materiaal is een sterk, kleurecht en onderhoudsvrij product, waarmee eenvoudig de mooiste gevelreclame voor binnen- en buiten gemaakt kan worden. Dit is leverbaar in verschillende diktes, in een breed scala van verschillende RAL-kleuren en in diverse uitvoeringen, zoals het extra lichtdoorlatende 19 mm dikke Acrylaat Translucent. Door middel van spotjes op de muur of de tekst van onder uit te lichten is het ook ’s avonds goed zichtbaar.
Dibond is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een kern van zwart polyethyleen. Dit materiaal is uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Het gewicht en de geringe uitzetting van het materiaal zorgt ervoor dat het zich goed leent voor uitingen van groot formaat.
Acrylaat kan verlijmd worden met RVS plaatmateriaal. Daarnaast geeft acrylaat de letter body, waardoor het op de muur meer naar voren komt, terwijl RVS de freesletter een exclusieve uitstraling geeft. Het RVS kan in verschillende vormen geleverd/bevestigd worden; goud, zilver, en brons geslepen, goud, zilver en brons gespiegeld.
Aluminium dat door een speciale anodiseer laag geschikt is voor buitentoepassingen en vrijwel onderhoudsvrij is. Een prachtig aanzicht op een rode bakstenen gevel, grijs beton of prachtig hout.

Ook freesletters aan je gevel?

Neem contact met ons op. SIZO helpt je graag verder om je wensen te realiseren in alle soorten en maten.

EIGENSCHAPPEN

Onderscheid van de concurrentie

Door de exclusieve uitstraling van de gevelbelettering staat jouw bedrijf al 1-0 voor op de concurrentie.

Maakt van uw gevel een plaatje

Als een echte eyecatcher zal de gevelreclame niet ongezien blijven bij de voorbijgangers.

Gaat langdurig mee

De verschillende soorten teksten hebben een langdurige ‘levens’ verwachting.

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

Gevelletters van SIZO

Beter een goede buur, dan een verre vriend! Voor CED hebben we het gehele kantoor omgetoverd, waar ook een aantal freesletters bij komen kijken. De een in grootformaat in een hal dat naar verschillende zalen leidt, de ander wat kleiner doch breder in een vergaderzaal. Beide gevelletters zijn echter van Dibond plaatmateriaal gemaakt. Een stevig en chique materiaal voor op een chique locatie.

Voor APOC heeft SIZO verschillende soorten freesletters geplaatst. In de vorm van hun logo, maar ook zo uitbundig als de wereldkaart. Een goed voorbeeld van de mogelijkheden met een freesletter tekst. De wereldkaart is in dit geval van een zacht soort PVC materiaal gemaakt, zodat APOC doormiddel van punaises kan aankaarten waar hun vestigingen zitten. De gevelletters buiten zijn van Acrylaat materiaal gemaakt, dat beter tegen de weersomstandigheden bestemd is.
Net als bij APOC heeft Base Logistics meerdere freesletters in het gebouw door ons laten plaatsen. Dit keer bestaat het echter uit één materiaalsoort. Namelijk; Dibond! Dibond is een plaatmateriaal dat uit drie lagen is opgebouwd, het wordt ook wel een sandwichpaneel genoemd. De buitenlaag bestaat uit aluminium en de binnenlaag uit polyethyleen. Het is een stevig materiaal dat bestendig is tegen weersomstandigheden en hoge temperaturen.
Schiphol Travel Centre heeft een luxueuze ontvangsthal en wil dit ook in signage uitstralen. Zo hebben de monteurs van SIZO een subtiele en toch duidelijke freesletter tekst aan de muur gemonteerd. In dit geval een stevige Acrylaat tekst. Doordat de tekst zo dik is, krijgt het een mooi driedimensionaal effect. Wanneer het licht vanuit een bepaalde hoek op de gevelletters schijnt, ontstaat er een mooie schaduw. Hierdoor komt de tekst nog beter naar voren.

Waarom gevelletters van SIZO?

Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol
perfect uit te voeren. Landelijke ketens als Mediamarkt, Bever, Decathlon, Praxis, Geldmaat, Feyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg zoals de bakker op de hoek of de fietsenmaker in het centrum van een dorp. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.

Omdat wij alles zelf in huis produceren (zelfs ontwerpen, mocht hier vraag naar zijn), hoef je maar met één partij te schakelen en weet je zeker dat het product snel in jouw zaak hangt, staat of ligt.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Sportfondsen

Aankleding Sportfondsen locaties door heel Nederland.

Pegamento

Voor Pegamento mochten wij de kantoorinrichting aanpakken.

Apoc

Deco-sign voor een heel bijzonder bedrijf; Apoc Aviation.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.