Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Gevelreclame

Gevelreclame is een vorm van buitenreclame die zich richt op het promoten van een bedrijf of product door middel van reclame-uitingen op of aan de gevel van een gebouw. Het doel van gevelreclame is om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Gevelreclame kan vele vormen aannemen, waaronder neonreclame, lichtbakken, raambelettering, stickers, spandoeken en gevelborden. Gevelborden zijn platte borden die aan de gevel van een gebouw zijn bevestigd en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, aluminium, acryl of kunststof. Ze kunnen worden bedrukt met tekst, afbeeldingen, logo’s en andere branding-elementen.

Het ontwerp van gevelreclame is belangrijk om effectief te zijn. Het moet aansluiten bij de merkidentiteit van het bedrijf en duidelijk en gemakkelijk te lezen zijn, zelfs op afstand. Het gebruik van kleur, lettertypen en afbeeldingen kan helpen om de aandacht te trekken en de boodschap over te brengen. Bovendien moet gevelreclame voldoen aan de plaatselijke wet- en regelgeving met betrekking tot afmetingen, helderheid en veiligheid.