Sizo Green Wrap

Onderdeel van de Sizo Group

Sizo Green Wrap is gespecialiseerd in het verduurzamen van gebouwen en objecten met behulp van technische foliën

Sizo Green Wrap heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verduurzamen van gebouwen en objecten met behulp van technische foliën. Als erkend dealer van 3M windowfilm bieden wij een breed scala aan oplossingen om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren en het comfort te verhogen.

Door zon- en warmte werende of isolerende raamfolie aan te brengen, kunnen we het energieverbruik van een gebouw aanzienlijk verminderen, terwijl we tegelijkertijd het comfort verhogen. Bovendien verlengen we de levensduur van meubelen en objecten zoals deuren en kozijnen door decoratieve folie aan te brengen, en bieden we veiligheid met anti inbraak raamfolie.

Naast het verduurzamen van organisaties zoals scholen, ziekenhuizen, utiliteits- en overheidsgebouwen, kantoren, en meer, kunnen wij ook vastgoedpartijen voorzien van onze diensten. Als gecertificeerd Gold Partner van 3M beschikken we over gespecialiseerde adviseurs die een advies op maat kunnen uitwerken voor specifieke toepassingen.

Sizo Green Wrap is gecertificeerd Gold Partner van 3M in het select programma en beschikt over gespecialiseerde adviseurs die een advies op maat kunnen uitwerken voor uw specifieke toepassingen. En werken we enkel met ervaren en door 3M opgeleiden monteurs. Naast de 3M zijn wij ook ISO9001, VCA** en Sibon gecertificeerd.

Technische foliën. Beter duurzaam!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.