Kantoren

Upgrade jouw werkomgeving: ontdek de mogelijkheden met folies

Verlang jij naar een frisse uitstraling voor jouw kantoor of wil jij de privacy van jouw werknemers waarborgen? Misschien worstel je met te warme zomers of te koude winters binnen jouw kantoorruimte? Of wellicht streef je naar een verbetering van het energielabel van jouw pand? Wij bieden diverse folies aan die wellicht een passende oplossing bieden voor deze uitdagingen! Hieronder vind je gedetailleerde informatie over verschillende folies die relevant zijn voor kantooromgevingen. Wij staan klaar om jou te helpen voldoen aan de nieuwe wetgeving: upgrade naar Energielabel C met raamfolie.

Elk bedrijfs- en kantoorgebouw draagt bij aan ongeveer 35% van de totale CO2-uitstoot in Europa. Het is begrijpelijk dat er op Europees niveau maatregelen zijn genomen om deze uitstoot snel terug te dringen. Nieuwe regelgeving voor kantoorpanden vereist dat energiebesparende maatregelen worden genomen om een beter, groener energielabel te bereiken. In Nederland moeten alle kantoren (groter dan 100 m²) vóór 1 januari 2023 minimaal Energielabel C hebben.

3M biedt raamfolies aan die meetellen voor de berekening van het Energielabel (NTA 8800).

Kom erachter welke mogelijkheden beschikbaar zijn voor jouw project!

Boek vrijblijvend een afspraak

De temperatuur op kantoor heeft aanzienlijke invloed op de productiviteit van medewerkers. Hoge temperaturen kunnen de concentratie verminderen, waardoor de productiviteit afneemt. Hoewel airconditioning kan helpen bij het koel houden van een kantoor, kan dit leiden tot hoge energiekosten bij dagelijks gebruik.

Een effectieve oplossing om de temperatuur op warme dagen te reguleren en tegelijkertijd de energierekening laag te houden, is het aanbrengen van zonwerende raamfolie. Dit verbetert niet alleen het klimaat op kantoor, maar vermindert ook de schittering op beeldschermen.

Historische panden met enkelglas verliezen vaak veel warmte, wat kan leiden tot tocht en kou bij de ramen en op de vloer. Dubbelglas is vaak geen optie vanwege de constructieve beperkingen. Isolerende raamfolie biedt een esthetisch en effectief alternatief om warmteverlies te verminderen.

Wil je jouw kantoor een nieuwe uitstraling geven? Gevelfolie biedt diverse mogelijkheden, van het veranderen van de kleur tot het toevoegen van prints zoals houtmotieven. Gevelfolie vereist geen onderhoud en behoudt zijn kleur tot wel 15 jaar.

Voor meer privacy in kantoren of vergaderruimtes biedt privacy folie een oplossing. Deze folie laat licht door terwijl de inkijk beperkt wordt, en biedt tevens mogelijkheden voor decoratieve elementen zoals logo’s, letters en patronen.

Geef het interieur van jouw kantoor een nieuwe look met duurzame interieurfolies. Met diverse designs zoals houtmotieven of natuursteen, kunnen tafels, bureaus, kasten en wanden worden getransformeerd naar jouw gewenste stijl. Ook glazen scheidingwanden kunnen worden voorzien van diverse folieen zoals etsfolie, clearview, one-way vision of full colour prints.

Upgrade jouw gebouw met decoratieve folie voor binnen en buiten. Deze folie biedt mogelijkheden voor prachtige prints of belettering op ramen of muren, waardoor jouw gebouw een nieuwe uitstraling krijgt. Of het nu gaat om een tijdelijke actie of permanente restyling, wij bieden de folie die bij jouw wensen past.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Restyle keuken

Restyle keuken te Rotterdam

Markthal Rotterdam

Warmtewerende raamfolie Markthal Rotterdam

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.