Vastgoed

Vergroot de waarde van jouw vastgoed: Verduurzaam met folies

Wil je jouw vastgoedportfolio verbeteren en tegelijkertijd duurzamer maken? Ontdek hoe eenvoudig het is om grote stappen te zetten in verduurzaming met raamfolies. Vastgoed gaat vaak over grote oppervlaktes of veel van dezelfde soort panden. Wij bieden een simpele oplossing die grote voordelen oplevert zonder dat de eindgebruiker hier veel hinder van ondervindt.

Een afspraak maken met een van onze experts?

Om erachter te komen wat voor jou de oplossing is

Met onze raamfolies verminder je niet alleen de onderhoudskosten, maar ook de energiekosten en dure verbouwingskosten. Onze folies bieden een effectieve manier van besparen en de investering zal zich snel terugverdienen.
Woningeigenaren zullen binnenkort verplicht worden om woningen met enkelglas (die niet onder monumentale panden vallen) te verduurzamen met minimaal dubbelglas. Onze isolerende raamfolie biedt een uitstekend alternatief zonder gedoe en kan in slechts één dag worden geïnstalleerd. Hiermee bereikt enkelglas dezelfde waardes als dubbelglas.
Met de hoogwaardige folies van Averey Facade Films kunnen schilderwerkzaamheden voor de komende 10 tot 15 jaar worden weggenomen. Deze folies voor wanden, beplatingen, kozijnen en deuren zorgen voor een frisse uitstraling en zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Markthal Rotterdam

Warmtewerende raamfolie Markthal Rotterdam

Restyle keuken

Restyle keuken te Rotterdam

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.