Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie

In Nederland zijn talloze gebouwen uitgerust met efficiënte isolatie en hoogwaardig glas, zoals HR++ glas. Gedurende de winter behouden deze ramen effectief de binnengehouden warmte.
Hoewel de klimaatveranderingen merkbaar zijn, blijft de aandacht voornamelijk gericht op het verwarmen en vasthouden van warmte in de winter. Desondanks worden de winters milder en verkort het ‘stookseizoen’ gestaag.
Aan de andere kant nemen de zomers in temperatuur en duur toe, wat resulteert in een grotere behoefte aan koeling. Vaak wordt gezocht naar oplossingen in energieverslindende airconditioningsystemen. Gezien het feit dat het koelen van een ruimte bijna 5 keer zoveel energie kost als verwarmen, is dit echter niet alleen kostbaar maar ook niet milieuvriendelijk.

"Voorkomen dat warmte binnendringt, elimineert de noodzaak om deze te bestrijden."

Heb jij ook last van overmatige warmte of fel zonlicht in jouw interieur? Zonwerende raambekleding kan deze problemen effectief aanpakken.

De opwarming van de aarde zet door!

Ook in Nederland neemt de temperatuur gestaag toe. De zomers worden niet alleen langer, maar ook warmer. Het afgelopen jaar werden er opnieuw diverse warmterecords verbroken. Zonlicht en warmte kunnen het soms moeilijk maken om een comfortabel binnenklimaat te behouden. Warmte werende raamfolie vermindert de infrarode straling van de zon en voorkomt overmatige opwarming binnenshuis. Dit kan al snel leiden tot een temperatuurverlaging van 6-7 graden Celsius. Door de warmte buiten te houden, wordt de noodzaak van koeling geëlimineerd. Preventie blijft altijd beter dan genezen. Er zijn verschillende methoden om warmte buiten te houden, waaronder het gebruik van zonneschermen of zonwerende folie.

Verkrijg persoonlijke advies op maat!

Plan nu een afspraak

Warmte- en zonwerende folie

Energiebesparing en Verbeterd Comfort Optimaliseer de temperatuur in jouw gebouw en verminder de kosten met 3M™ Window Films. Beheers de warmte van de zon effectief en realiseer aanzienlijke besparingen op de energiekosten om jouw gebouw aangenaam te houden. Ervaar jij in de zomer overmatige warmte en in de winter koude? Door gebruik te maken van 3M™ Sun Control Window Film wordt het comfort voor jouw gebruikers vergroot, doordat de zonnewarmte wordt geweerd en de temperatuur in jouw gebouw gelijkmatiger en gematigder gehouden wordt.
Zonwerende raamfolie biedt de mogelijkheid om 81% van de zonnewarmte te reflecteren, waardoor het gebouw aangenaam koel blijft.
Koelen van een ruimte kost tot 4 keer meer energie dan het verwarmen ervan? Dankzij de reflecterende eigenschappen van deze raamfolie hoef je de airconditioning in de zomer minder frequent te gebruiken, wat resulteert in een verminderde CO2-uitstoot en een enorme energiebesparing.
Het verminderde energieverbruik leidt niet alleen tot milieuwinst, maar ook tot besparingen op jouw energiekosten. Dit is gunstig voor zowel het milieu als jouw financiën.
Zonwerende raamfolie is een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het vervangen van beglazing. Daarom hebben steeds meer gebouwbeheerders een voorkeur voor zonwerende raamfolies. Bovendien kan tijdens het aanbrengen van de folie het werk gewoon doorgaan.
Zonwerende folie blokkeert maar liefst 99,9% van de schadelijke UV-straling. Hierdoor wordt de kans op huidaandoeningen verminderd en wordt het verkleuren van interieur vertraagd. Ideaal voor etalages en showrooms.
Dankzij het koelere binnenklimaat in de zomer wordt het comfort in het gebouw aanzienlijk verbeterd. Gebruik van airconditioning wordt door veel mensen als onprettig ervaren en veroorzaakt nogal eens verkoudheid. Het verminderen van fel licht en het minimaliseren van schittering op computerschermen dragen hier ook aan het comfort bij.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Feyenoord-Markthal

Terwijl de stad sliep, werkten wij aan een magisch eerbetoon aan de kampioenen!

Markthal Rotterdam

Warmtewerende raamfolie Markthal Rotterdam

Bio 4 Life

We hebben onlangs 55 vierkante meter zonwerende folie geïnstalleerd bij Bio4Life om te helpen bij het beheersen van hun binnenklimaat.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.