Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

IJzerhoudende folie

IJzerhoudende folie signing is een speciale folie die wordt gebruikt voor magnetische borden, decoratie of bewegwijzering. Het is een dunne, flexibele folie die kleine ijzerdeeltjes bevat en kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken, zoals muren, deuren en ramen.

De folie is ontworpen om magneten aan te trekken, waardoor het mogelijk is om verschillende soorten informatie of afbeeldingen te bevestigen en te veranderen op de folie. Het kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder bewegwijzering, promotionele displays, foto-opnamen, verkeersborden en meer.

IJzerhoudende folie signing is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor het mogelijk is om de folie aan te passen aan verschillende omgevingen en stijlen. Het kan ook worden gecombineerd met andere folies en materialen, zoals vinyl- of snijfolies, om opvallende en op maat gemaakte ontwerpen te maken.

De folie is duurzaam en kan gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek. Het is ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor het een ideale oplossing is voor tijdelijke bewegwijzering of promotionele displays.