Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Instore Signing

Instore signing is een type retail signage dat verwijst naar de communicatie-elementen die worden gebruikt binnen de winkelomgeving om klanten te informeren en aan te sporen tot aankoop. Het omvat verschillende soorten bewegwijzering, merchandising en point-of-purchase communicatie die in de winkel worden gebruikt.

Voorbeelden van instore signing zijn onder andere schapkaarten, prijskaartjes, productlabels, posters en borden die informatie bieden over producten, aanbiedingen, kortingen en andere promoties. Het doel van instore signing is om de aandacht van de klanten te trekken, hen te informeren over producten en diensten, de merkidentiteit te versterken en de verkoop te stimuleren.

De plaatsing en het ontwerp van instore signing zijn belangrijk om effectief te zijn. Goede instore signing moet duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn voor klanten en moet worden geplaatst op strategische locaties binnen de winkel, zoals op schappen en bij de kassa. Het ontwerp moet aansluiten bij de merkidentiteit en de visuele communicatiestijl van de winkel.