Kantoor

Kantoor

5 redenen om uw kantoor signage en bewegwijzering up-to-date te houden

Kantoor signage en bewegwijzering

Kantoor signage en beweg- wijzering

Wanneer signs en bewegwijzering gedateerd of versleten zijn is dat direct zichtbaar. Versleten banners, vervagende inkt op reclameborden en oude logo’s kunnen klanten ervan weerhouden zich te laten inspireren door, of betrokken te raken bij je bedrijf. Hoewel het misschien ondergeschikt lijkt aan het essentiële werk dat je merk levert, is bewegwijzering eigenlijk het eerste aanspreekpunt voor je klanten.


Het is het allereerste wat ze zien bij een kantoorbezoek en het laatste in hun achteruitkijkspiegel als ze wegrijden. De eerste en laatste momenten van een verkoopgesprek zijn belangrijk om het goed te doen. Het laatste wat je wilt dat klanten zien, is een versleten banner of verkleurd reclamebord. De meeste bedrijven geven prioriteit aan regelmatige fysieke updates van meubilair op kantoor, maar bewegwijzering en deco signs zijn vaak een bijzaak.


Als je een upgrade van de werkomgeving overweegt, kunnen goed geplaatste reclameborden en signage het doel van een ruimte verduidelijken en informatie verstrekken aan medewerkers en bezoekers. Hier zijn nog een paar manieren waarop bijgewerkte bewegwijzering je kantoor kan transformeren.

Laat alle medewerkers en bezoekers weten dat ze welkom zijn en gewaardeerd worden

Steeds meer bedrijven zien de waarde in van het in dienst nemen van werknemers met een handicap. Naarmate het aantal werknemers met een handicap toeneemt, moeten organisaties ervoor zorgen dat werkplekken toegankelijk zijn voor al hun werknemers. Dit betekent het kantoor voorzien van opritten en liften naar de bovenste verdiepingen, ervoor zorgen dat toiletten toegankelijk zijn etc. Wanneer een kantoor volledig is ontworpen of aangepast aan collega’s met een beperking, is het belangrijk om dit te communiceren voor duidelijkheid en transparantie.

Installatie is voor mensen met een handicap ook een belangrijk aandachtspunt. Reclameborden mogen niet hoger dan130 cm. vanaf de vloer worden geïnstalleerd. Het plaatsen van bewegwijzering en informatieve signage creëert een werkplek die bezoekers en werknemers zullen waarderen. Als onlangs de toegankelijkheid van het kantoor is verbeterd, kun je de bewegwijzering bijwerken zodat alle mensen zich welkom voelen op de werkplek. Zoek een bedrijf dat zowel de installatie als het ontwerp en de fabricage verzorgt om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces correct wordt uitgevoerd. Neem eens contact met ons op of kijk hier voor meer informatie over deco sign.

Toe aan vernieuwde kantoor signage?

Is het tijd dat de werkomgeving in een ander jasje gestoken wordt? SIZO helpt je graag verder met advies over materialen, het design en de plaatsing.

Verstevig de merkidentiteit met opvallende signs en bewegwijzering rondom het kantoor

Als je net begint, is het harmoniseren van je visuele identiteit essentieel voor het creëren van uniforme berichten over je bedrijf en merk. Of ze het nu beseffen of niet, consumenten zijn gerustgesteld door consistente visuele beelden die op meerdere platforms worden gebruikt. Bijpassend briefpapier bij bewegwijzering en bewegwijzering bij aanwezigheid op het web betekent stabiliteit, degelijkheid en interne consistentie. Als je een nieuw logo hebt of je visuele identiteit wilt vernieuwen, kun je investeren in reclameborden, raamfolie of banners die dat logo laten zien om vertrouwen en bekendheid bij de klant op te bouwen.
Nieuwe reclameborden kunnen ook bijdragen aan de waardering van medewerkers voor de organisatie. Door de bewegwijzering op kantoor bij te werken, kan je werkplek zich aanpassen aan de klanten die je wil bereiken. In het bedrijfsleven is een logo een symbool van de identiteit van de organisatie. Door dat logo in meerdere ruimtes te gebruiken, wordt de consistentie van die identiteit op een visuele manier benadrukt. Waar de signs zich ook in een ruimte bevinden, bezoekers en werknemers worden herinnerd aan de waarden waar je merk voor staat en aan je toewijding om die waarden na te leven.

Verbeter de bewegwijzering van het kantoor met nieuwe reclameborden

Bij je thuis weet je dat de derde trede piept en dat de kastdeur naar rechts moet worden uitgetrokken voordat hij sluit. Bewegwijzering in een kantoor is vergelijkbaar. Werknemers die dagelijks met de omgeving omgaan, kunnen snel de meest efficiënte routes van ruimte naar ruimte vinden.

Op grote campussen of complexen neemt de moeilijkheid voor nieuwkomers exponentieel toe. Als nieuwe bezoekers proberen hun weg te vinden moet duidelijke bewegwijzering hen helpen en begeleiden. Elke frustratie bij het identificeren van parkeerplaatsen, ingangen, uitgangen en het vinden van bepaalde ruimtes zal toenemen als de wayfinding verwarrend of onduidelijk is. Je wilt niet dat die frustratie wordt geassocieerd met je merk of bedrijf. Een ruimte moet functioneren voor alle mensen die er komen, niet alleen voor de dagelijkse gebruikers. Werk samen met een partner die de tijd neemt om de ruimte te analyseren vanuit een objectief perspectief. Dit helpt om mogelijke knelpunten of gebieden van verwarring te identificeren. Een goed doordacht wayfinding plan is cruciaal.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Markeer een tijdelijke situatie of benadruk een mijlpaal met reclameborden en banners

Wanneer mensen deco signage overwegen, denken ze vaak aan permanente signs, maar banners, reclameborden en andere interieur sign producten zijn geweldige manieren om een tijdelijk ​​evenement te markeren of een mijlpaal te vieren. Als je verkoopteam een ​​driemaandelijks doel heeft bereikt of je ontwikkelingsafdeling heeft een mooi project afgerond of er is een ongekend fondsen wervingsbedrag binnengehaald, kun je die gemeenschappelijke prestatie vieren met een helder spandoek of andere vormen van visual exposure.
Het doel van het gebruik van dit type deco signage bereikt twee doelen. Ten eerste laat het de medewerkers zien dat je hun harde werk en prestaties erkent. Het bevorderen van een cultuur van erkenning verhoogt de tevredenheid en het behoud van medewerkers. Het vieren van een bereikt doel op een zichtbaar openbare manier maakt ook reclame voor je expertise bij bezoekende klanten. Het is een subtiele manier om de prestaties van het team te verkondigen zonder die prestaties mondeling te hoeven vermelden.

Een duurzame oplossing

Het gebruik van signs is ook een fantastische manier om een ​​evenement op de werkplek onder de aandacht te brengen. Als je samenwerkt met een vertrouwd signing bedrijf als SIZO dat hoogwaardige materialen gebruikt, kunnen deze signs worden gebruikt als blijvende middelen, die meerdere jaren op rij worden uitgebracht voor terugkerende evenementen. Denk aan een Nieuwjaar actie, kerstviering maar ook terugkerende commerciële projecten in een organisatie als een seizoen uitverkoop of introductie van een nieuwe collectie of product.

Medewerker trots

Je medewerkers zijn een verlengstuk van je merk. Waarschijnlijk brengen ze ongeveer evenveel van hun wakkere uren op kantoor door als daarbuiten. Een branded workspace herinnert hen eraan dat ze deel uitmaken van een team met een ​​gemeenschappelijk doel.

Een saaie en generieke kantooromgeving is een afknapper voor huidige en toekomstige werknemers. Het inspireert en motiveert niet en creëert geen “wij “gevoel.

Nu zeggen we niet dat je zomaar wat inspirerende citaten op de muur kunt gooien en de medewerkers betrokkenheid omhoog ziet gaan, maar als die citaten relevant zijn voor je doel, ga ervoor. Probeer het niet te faken. Besteed tijd aan het nadenken over hoe je gezien wilt worden, welke boodschap je wil uitdragen en hoe je de medewerkers het gevoel wilt geven dat ze belangrijk zijn voor het bedrijf.

Alles is mogelijk!

Deco signage of interieur signing is de perfecte oplossing om budget-vriendelijk een werkomgeving aan te kleden en een boodschap uit te laten dragen. De mogelijkheden zijn nagenoeg onuitputtelijk en divers. Raamfolie op gevel ramen of scheidingswanden, bedrukte panelen op muren of deuren. Reclameborden aan de gevel of lichtreclame op het dak. Digitale signage door middel van LED totems in de lobby. Dynamische wayfinding op grote LED schermen in omgevingen die wisselend gebruikt worden.
Je staat er niet alleen voor met SIZO. We hebben niets liever dan betrokken zijn bij het project, van begin tot eind. Heb je nog geen enkel idee wat je met het kantoor wil of heb je wel een idee maar weet je niet hoe? Om tot die antwoorden te komen, gaan we graag met je om tafel om samen een plan uit te werken dat goed werkt voor beide partijen.
We hebben een studio dat je ideeën omzet in een geweldig ontwerp dat ook gelijk technisch correct is voor het verdere proces.
Zoals we al vaker zeggen: we hebben alles in huis! En daar is geen woord aan gelogen. Met een print afdeling, een atelier en een werkplaats kunnen we alles onder één dak realiseren. Benieuwd hiernaar? Kom eens gezellig langs!
We hebben een montageteam dat uit 20 ervaren monteurs bestaat, met ieder zijn/haar eigen expertise. Op die manier kunnen we op elk uniek project een collega plaatsen die de klus weet te klaren.
Het blijft niet bij het plaatsen van de verschillende signage uitingen. Mocht het wenselijk zijn is het ook mogelijk dat we de materialen in de loop der jaren onderhouden. Zo blijft de signage lang mooi en halen we het maximale uit de materialen die ingezet zijn.

Sizo begeleid je van idee tot oplevering

Het klinkt eenvoudig, maar gedurfde, heldere afbeeldingen van het bedrijfslogo in belangrijke ruimtes sturen een sterk bericht naar je bezoekers. Wij willen je helpen de best mogelijke indruk te maken bij potentiële klanten. Met ons proces ontmoet je onze ervaren ontwerpers en signmakers. We nemen je mee in ons experience center en lichten de verschillende mogelijkheden toe in ons sign-lab. Van daaruit werken we met je samen om een ​​reeks signs en visuele uitingen te ontwerpen en te bouwen die je bedrijfsruimten verenigen en het imago van je bedrijf versterken.. Maak vandaag nog een afspraak met ons om het proces te starten.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.