Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Lichtbak

Een reclame lichtbak is een soort lichtreclame dat bestaat uit een metalen kast met een diffuser en verlichting aan de binnenkant. De voorkant van de lichtbak is meestal bedekt met een kunststof of glazen paneel waarop een boodschap of afbeelding wordt geplaatst. De verlichting binnenin de lichtbak zorgt ervoor dat de boodschap of afbeelding op de voorkant wordt verlicht, waardoor het opvallender wordt en beter zichtbaar is, vooral ‘s nachts.

Reclame lichtbakken worden vaak gebruikt door bedrijven als een vorm van buitenreclame om hun merk en producten te promoten. Ze kunnen worden gebruikt om de naam van het bedrijf, het logo, het product of andere marketingboodschappen te communiceren. Lichtbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en stijlen en kunnen op maat worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van een bedrijf te voldoen.

Het ontwerp van een reclame lichtbak is belangrijk om effectief te zijn. Het moet aansluiten bij de merkidentiteit van het bedrijf en duidelijk en gemakkelijk te lezen zijn, zelfs op afstand. Het gebruik van kleur, lettertypen en afbeeldingen kan helpen om de aandacht te trekken en de boodschap over te brengen. Bovendien moet een reclame lichtbak voldoen aan de plaatselijke wet- en regelgeving met betrekking tot afmetingen, helderheid en veiligheid.