Lichtbak gevelreclame

Lichtbak gevel reclame

Flexibel en doeltreffend

Lichtbak reclame voor aan de gevel

Een reclame lichtbak is een perfect middel om het winkelend publiek naar je winkel te leiden of je vestiging op te laten vallen. Lichtbakken trekken volop aandacht, zijn eenvoudig te verwisselen en de ontwerp mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd.

Overdag is lichtbak reclame onverlicht goed zichtbaar. Het plaatmateriaal in de lichtbak wordt vaak voorzien van translucent folie, overdag goed zichtbaar en ‘s nachts lichtdoorlatend. De ledverlichting in de bak zorgt ervoor dat je beeldmerk en reclameboodschap goed naar voren komt, ook op de donkerste avonden.

Door de moderne ledverlichting is het energie verbruik van een lichtbak zeer gering. Een lichtbak die vervaardigd is van hoogwaardig materiaal gaat jarenlang mee, waarbij je er amper naar hoeft om te kijken. Wanneer de boodschap op de lichtbak gewijzigd moet worden dan volstaat het om eenvoudig een nieuwe voorplaat te monteren.

Voel je vrij om met ons in gesprek te gaan

Onze experts staan klaar om je te adviseren over lichtbakken.

Reclame lichtbakken bestaan in veel modellen en soorten

Aan weerszijde voorzien van lichtdoorlatende folie en wordt ook wel een uitsteek bak genoemd. Dit type outdoor reclame wordt vaak toegepast in een winkelstraat of shoppingcenter. Uitsteek bakken worden haaks op de gevel gemonteerd en zijn daardoor al van grote afstand zichtbaar. Uitsteek lichtbakken kunnen zowel in rechthoekige, vierkante als ronde vorm worden gemaakt. Ook zijn vrije vormen mogelijk. Bijvoorbeeld een uitsteeklichtbak in de vorm van je logo.
Wil je het net wat luxer kies dan voor een reclamelichtbak met doorsteekletters. Bij dit type lichtbak worden freesletters gemonteerd waardoor er een 3D effect ontstaat met een hoogwaardige uitstraling. Lichtbakken met doorsteekletters bestaan er als haakse uitsteek lichtbak en als standaard laterale lichtbak.
Soortgelijk aan de enkelzijdige lichtbak echter is deze versie aan de voorkant voorzien van lichtdoorlatend textiel dat in het frame verwerkt wordt. Deze vorm van reclame lichtbak wordt vaak toegepast als het formaat zeer groot is. Denk aan lichtbakken van soms enkele tientallen vierkante meter groot.
Lichtbakken zijn niet alleen in een vierkant of rechthoek te verkrijgen, maar ook in cirkelvorm of ovaal. Prachtig toe te passen wanneer je logo naadloos aansluit op één van deze vormen.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Dat hangt van het type lichtbak af. Een laterale lichtbak (evenwijdig tegen de gevel gemonteerd) kan variëren van enkele vierkante decimeters tot soms wel meer dan honderd vierkant meter.

Een haakse lichtbak of uitsteek lichtbak wordt beperkt door zijn constructie en het feit dat dit type reclame lichtbak veel wind vangt. Het maximale formaat zal dus afhangen van de omstandigheden.
Doordat er zoveel typen en uitvoeringen mogelijk zijn is er niet een specifiek materiaal dat gebruikt wordt. De frames zijn vaak van aluminium maar soms ook van kunststof. De zichtzijde van een lichtbak is meestal van acrylaat en soms van peesdoek.
In veel gevallen is een vergunning voor een lichtbak verplicht. Dit verschilt per gemeente en hangt sterk af van de locatie en de omgeving. Soms zijn er welstand eisen gesteld aan lichtbak reclame of is een bepaalde uitstraling van de gevelreclame voorgeschreven. Soms wordt er ook nog precariobelasting geheven op de gevelreclame of de lichtbak.
Afhankelijk van het formaat en de aantallen zijn is het mogelijk een lichtbak te krijgen voor rond de € 100,00. Doordat er zoveel verschillende lichtbakken mogelijk zijn wordt door ons altijd een prijs op maat gemaakt.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Loogman

Bij diverse Loogman-locaties hebben we de volledige locatie voorzien van verschillende signing producten, waaronder...

Lichtbakken Takumi Ramen

In huis productie van uitsteekbakken voor onze gewaardeerde relatie Takumi Ramen.

Mediamarkt

Samenwerking vanaf het eerste uur. Signage voor Mediamarkt in binnen- en buitenland.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.