Warmtewerende raamfolie Markthal Rotterdam
Markthal Rotterdam
Rotterdam
3M Raamfolie Prestige 70
Onder controle krijgen van de warmte en het binnenklimaat.

Een Koelere en Comfortabelere Markthal dankzij 3M™ Window Films

Het verhaal

De beheerders van de Markthal stonden voor een uitdaging op het gebied van klimaatbeheersing en wendden zich tot 3M™ Nederland voor een oplossing. Na uitvoerige tests en analyse adviseerde 3M™ Nederland de 3M™ Sun Control Window Film Prestige Series.

De 3M™ Prestige Series Film, ontwikkeld met non-gemetalliseerde, meerlaagse optische folie en nanotechnologie, biedt een volledig transparante folie met aanzienlijke warmtereductie. Voorheen waren temperatuurschommelingen een hardnekkig probleem, maar dankzij de 3M™ Window Films behoren deze tot het verleden. Stefan Flederus, Dealer Development Manager bij System-Line, de hoofddistributeur van 3M™ Window Film in Nederland, benadrukt dat deze oplossing de ervaring van zowel het winkelend publiek als de detailhandelaren aanzienlijk heeft verbeterd.

Situatie
De indrukwekkende boogstructuur van de Markthal overspant een marktplein van maar liefst 95.000 vierkante meter glas. Deze architectonische pracht bracht echter een uitdaging met zich mee: het overmatige glas zorgde voor oververhitting in de ruimte. De vraag was hoe de ruimte afgeschermd kon worden tegen de zonnewarmte, terwijl het natuurlijke licht behouden bleef.

Uitdaging
De uitdaging lag in het vinden van een oplossing die de ruimte comfortabeler zou maken door de warmte van de zon te weren, zonder afbreuk te doen aan de overvloedige lichtinval.

Productkeuze
3M™ Sun Control Window Film Prestige Series.

Voordelen
Door de 3M™ Sun Control Window Film Prestige Series toe te passen op de immense ramen van de Markthal, werd een optimaal binnenklimaat gecreëerd dat het hele jaar door comfortabel is voor zowel gasten als verkopers.

Bron: 3M Markthal Casestudy

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.