Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Monomeer printfolie

Monomeer printmedia is een type vinylfolie dat wordt gebruikt voor printtoepassingen zoals buitenreclame, voertuigwraps, muurstickers en andere visuele communicatie. Het is een relatief goedkope optie voor tijdelijke signage-toepassingen en is gemaakt van een enkelvoudig polymeer materiaal.

De monomeer printmedia heeft een lagere kwaliteit en duurzaamheid dan andere typen printmedia, zoals polymeer of cast vinylfolies, die duurder zijn. Monomeer printmedia kan echter nog steeds worden gebruikt voor veel toepassingen en is geschikt voor gebruik op vlakke of licht gebogen oppervlakken.

Een belangrijke factor bij het gebruik van monomeer printmedia is het selecteren van het juiste type lijm en laminaat om de levensduur en duurzaamheid van de toepassing te verlengen. Het wordt aanbevolen om de juiste installatietechnieken te gebruiken om ervoor te zorgen dat het printmateriaal stevig op het oppervlak blijft zitten en geen luchtbellen of rimpels vormt.

Monomeer printmedia is een populaire keuze vanwege de lage kosten en de veelzijdigheid van toepassingen, maar het is niet altijd de beste keuze voor langdurige of high-end signage-toepassingen. Het is belangrijk om de juiste materialen te selecteren die passen bij de beoogde toepassing en om ervoor te zorgen dat de installatie goed wordt uitgevoerd om de beste resultaten te krijgen.