Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Neonreclame

Neonreclame is een type lichtreclame dat gebruikmaakt van neonbuizen gevuld met gas en geëlektrificeerd om licht te creëren. Neonreclame is een opvallende en vaak kleurrijke vorm van reclame die kan worden gebruikt om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten.

Het gebruik van neonreclame is vooral populair in de jaren ’20 tot ’60 van de vorige eeuw, maar het wordt nog steeds gebruikt in moderne reclametoepassingen vanwege de unieke uitstraling. Neonreclame kan worden gevormd in letters, logo’s en afbeeldingen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Het ontwerpproces van neonreclame is zorgvuldig en technisch. De neonbuizen worden gebogen en gevormd in de gewenste vormen en vervolgens geplaatst op een achtergrond, zoals een metalen frame. Een transformator wordt gebruikt om de buizen te elektrificeren en de kleuren te activeren.

Hoewel neonreclame duurzaam kan zijn, vereist het regelmatig onderhoud om het helder en kleurrijk te houden. Bovendien kan de plaatsing van neonreclame worden gereguleerd door lokale wetten en voorschriften.